Fredag 09-12-11 Chockad av killarna

Hej!

Igår hände något chockerande. Killarna i våran klass fick i uppgift av hemkunskaps läraren att göra en sk Nobel middag till oss tjejer medans vi tjejer blev iväg skickade till bibblan för att skriva ett tack tal som Natta fick läsa, men istället för att lägga massa energi på ett tal så gjorde vi om två låtar med alla killars namn som vi sjöng för dom. när vi efter en timme (då vi var välkomna tillbaka) så blev vi mötta i dörren av våra kavaljer. När jag insåg vem som var på väg för att hämta mig blev jag ganska besviken. Det var den värsta tänkbara killen att komma med, klassens claown. Men han uppförde sig som en riktig gentleman, han drog ut stolen, serverade mig och det var jätte gulligt. (jag som alltid faller för sånt... Satt å fnittrade hele tiden). Killarna hade lagat jätte god mat, jag gillar inte lök men de va en jätte god tortilla rulle med kyckling och lök i, till efterätt fick vi inlaggda päron med after eight och lite glass. Det var underbart gott. Skulle gärna vara med om det igen. Det var en underbar lektion. Vi har aldrig haft en så rolig lektion någonsin... Inte enligt mig i alla fall. ETT STORT TACK TILL ALLA KILLAR I MIN KLASS SOM GJORDE EN UNDERBAR MIDDAG!!!!!!!!!!!!!!

Idag har jag inte gjort så mycket däremot. Vi hade lucia på morgonen men annars var det som vilken fredag som helst. Idag började vi på bokarbetet med ondskan av Jan Guillou.

Imorgon ska jag och Ida kanske till Borås å julhandla. Kommer bli kul kul.

På söndag ska vi åka å fira mormor i hennes hus. Har inte varit där efter att hon flyttat in... Har inte varit där sen vi plockade på oss gammel mormors grejer som hon inte kunde ta med till lägenheten.

Snart är det äntligen dags för ett lov, det kommer väl till pass, behöver vila upp mig en aning.

puss å kram

RSS 2.0