Full späckad vecka

Heej!

Han inte med att lägga upp bilder i fredags och orkar inte just nu, men dom kommer.

I fredags va jag som sagt på fest hos sebbe, det var en trevlig kväll men vi va inte så många. Jag kom hem efter 1 någon gång för då smsade mamma att hon ville ha hem mig så hon kunde lägga sig och sova (hon vill veta att jag kommer hem innan hon lägger sig). Så vid 20 i två la jag ifrån mig mobilen.

På lördagen fixade jag mest med maten inför mammas kalas som va på kvällen. Det var ganska kul, mina minsta kussiner va här så jag fick leka lite med dom. Jag och mormor bestämde även att jag skulle komma ner med bussen till henne.

På söndagen packade jag till resan till mormor och så var jag och pappa i Tolkabro och hämtade min moppe (som sebbe lånat och lämnat vid bussen).

På måndags morgonen körde pappa mig till Borås där jag först laddade mitt fritidskort och sen gick jag till resecentrum och tog bussen till mormor. Sista morgonen hos mormor tog jag massa foton på mormors blommor.

Igår körde mormor mig till Sjöbo-nääs så jag kunde hälsa på mina lägerkompisar och efter mamma slutat jobba så kom hon och pappa dit med. Det va jätte kul att träffa alla kompisar igen :)

Idag är det förberedelser inför semestern som gäller tex att tvätta, har redan tagit upp tvätten på sträcket, hängt upp en ny och tvättar en tvätt nu. Sen ska jag försöka hinna få upp tvätten och tvätta en till så jag får mina kläder rena till semestern :)
Ikväll så ska jag åka till Pontus, det kommer bli kul, hoppas bara vädret blir bättre. :) För jag är inte så sugen på att köra moppen i regn... Men det blir kul ändå. :)

Puss och kram <3

Min ring :)

Hej!

Idag har jag varit i Borås igen, men vädret var bättre förre veckan. Jag hämtade min ring, den passade jätte bra och jag älskar den verkligen! Jag köpte en present till min kusin. Jag köpte även lite godis, dricka och en knäskydd. Jag och mamma gick till Mc Donalds, jag tog en choklad milkshake och mamma tog en jordgubb/vanilj paj.

Imorgon ska jag och pappa röja lite inför mammas kalas på lördag.
Och sen på kvällen drar jag på fest. Men finns så klart på mobilen hela kvällen, så skriv gjärna något :)
Har du inte mitt mobilnummer så fråga efter de på msn [email protected] .

Kommer med lite bilder från i torsdags (Erik grönwall), måndags (klass träff) och på ringen i morgon både här och på facebook om jag hinner.

puss oah kram

Confused...

Hej!

Måndags kvällen med klassen var trevlig, två tredjedelar av klassen va där en stund i alla fall. Av dom som va där så va det många som badade, jag ville inte kyla ner ryggen eftersom jag redan hade ont i den efter helgen.

I går vaknade jag inte fören 10.30 så jag va väldigt trött. Vid kvart i tre tog jag moppen till Ulricehamn och jag var framme ca 15.30, då gick jag upp till apoteket och sen kollade jag mitt saldo på bankkortet, sen gick jag ner till moppen igen (bryggans parkering) där väntade jag på att Pontus skulle sluta, när han kom så gick vi in på Bryggan och fikade lite och snackade, vi gick dit vid fyra och klockan blev nog halv åtta innan vi gick, då gick vi till en pizzeria och åt lite sen gick vi in på ica för jag skulle köpa med mig lite hem sen fastnade vi och snackade vid min moppe. Kvart i tolv var jag hemma.

Idag har jag skämt bort min moppe lite med en rejäl tvätt, det var minst sagt välbehövligt... Jag hade sand på armarna och benen, mina foppatofflor var bruna när jag var klar.
På morgonen gick jag upp vid 5.50 för att gå på toa, sen mötte jag mamma och gav henne en grattis kram och hennes paket, det var en bok oah en film, Det brutna spjutet och spjutets härskare, jag va uppe 1 timme ungefär innan jag gick och la mig igen, sov till 10.30 igen... ställer nog alarm i morgon.
Snackde med Andreas i nästan 1 timme nyss, det var ett tag sen vi snackade nu.

Imorgon måste jag ringa till vårdcentralen, för jag måste få nytt recept på mina astma mediciner. Sen ska jag även ringa och säga att jag inte kan följa med på Lovas födelsedags kalas.

Puss och kram

Visfestivalen - musikruinen

Hej!

I fredags började årets visfestival i Fänneslunda, jag kom dit strax före 12, då började jag med att förbereda lite mackor till toasten sen gjorde jag lite av varje fram till ca 17.00 då åkte jag hem och åt lite och bytte om, när pappa kom hem så åkte vi upp till festivalen igen (då va jag bara där och tittade på artisterna och pratade med människorna som var där och kollade).

På lördagen var jag lite trött i fötterna och vid 16.30 bar det av mot festivalen igen för att jobba lite till, vid 23.30 slutade jag jobba, då fick jag lite berömm av Malena, han sa bland annat att jag verkligen hör hemma i den här branschen och att hon hoppas att jag vill hjälpa till nästa år med. Det var kul men jag hade jätte ont i ryggen och fötterna när jag kom hem. Men det är väl inte så konstigt efter 11,5 timmes arbete på 2 dagar i dåliga skor.

Idag har jag bara tagit det lungt och det kan jag väl behöva efter 2 hårda dagar och så jag orkar träffa gamla klassen i morgon kväll också.

puss och kram

Hel dag i Borås... nästan

Hej!

Idag gick jag upp strax efter 8. Vid 12 kom en kvinna som skulle intervjua mig och de hade hon avsatt 2 timmar till och det tog bara 40 min. Efter att hon åkt åt jag lite, det blev bara en kotlett som jag värmde i mickron och lite potatissallad. Lite senare, typ kvart över två tog jag moppen till knalleland. Efter en timma så hade jag bara köppt solkräm och en liten fotoram och så hade jag bytt mitt halsband (bara det tog ½timma eftersom alla va så sega). Jag var inte på något jätte shopping humör för efter de köpte jag ett 5pack målar dukar, 1 film och lite godis i knalleland. Men när jag kom till centrum (efter min oplanerade sightseeing) så köpte jag en present till mamma och sen mötte jag upp mamma så gick vi till Bakgården och fikade. Vi satt där ganska länge, sen gick vi till guldfynd och kollade, jag jag beställde en ring. Efter det så gick vi till lindex oxh jag köpte en blus. Sen åkte mamma hem med mina grejer och jag kollade på Erik Grönwall.
Under kvällen träffade jag: Josephine och hennes kompis, Sandra, Amanda, Sofia, Sophia, Linnea, Lina, Tea och Peter. Har även smsat med Pontus typ heladagen, han blev nog lite chockad över de lilla jag handlat på 1 timma :P

I morgon är det visfestival i Fänneslunda och jag ska jobba mellan 12 och 17.

Puss och kram

RSS 2.0