Godismonster (6)

Hej!

Igår va jag i skolan, det var skönt att röra lite på mig men fick jätte ont i min häl. Som tur var så kände jag inte av att det gjorde ont i hälen när jag red, vi red ut i skogen och jag hade Danne, det var lite spännande i galopp backen, Danne fick lite väl mycket fart och galoperade in i baken på Risja som i sin tur galoperade in i baken på Ixi men bakom Danne fanns det lite plats kvar. På skogs stigen ner så snubblade Danne till men annars så gick det ganska bra att rida ner. Det var skönt väder att rida i med, det var varmt och kom lite små droppar från himlen men det var bara mysigt.

Idag har det varit en seg skoldag, men vi fick våra klass tröjor och mjukis byxor idag, men jag var besviken på byxorna, dom var långa och smala. Tröjan hade jag också problem med för ingen hade sagt något till mig om att skriva mitt namn men dom påstår att hela klassen var där den dagen men jag vet inte... Hur som hellst så är mitt namn inte med på tröjan nu vilket gav mig lite deja vu eftersom Andreas råkade ut för samma sak.
Sen jag kom hem så har jag suttit i soffan och ätit godis och chips så jag mår illa, jag kollade först på Starstruck och lite senare än den tog slut så startade vi Mean girls. Det är en bra film som man alltid kan titta på.

Men nu ska jag gå och lägga mig klockan är ju ändå 23:26 och jag har varit trött hela dagen så jag kan nog behöva lägga mig nu.

God natt puss och kram <3

Hostar snart sönder mig!

Hej!

Idag har jag mått bättre och inte haft någon feber (bara lite på kvällen), jag har även kunnat äta idag och gjort lite skolarbete. Imorgon kanske det blir lite skola igen, men det beror på hur jag mår i morgon. Jag har suttit och kollat lite kläder på nelly.com idag med så mamma kanske beställer hem dom två jag vill kolla på till skolavslutningen och avslutnings festen. Annars måste jag ta mig till Borås SNART och kolla ut avslutnings kläder... Men det får lösa sig på något sätt...

Om jag inte går till skolan i morgon så får jag se till att göra lite nytta både med skol arbete och vanliga hemma sysslor.

puss och kram

Upp och ner...

Hej!

I lördags åkte jag, mammam och pappa iväg till Stockholm på Jesus manifestationen. Det var en bra dag, vi tog tåget från Herrljunga 8.20 och när vi kom upp till Sthockholm så gick vi till Sergelstorg i värmen och kollade på massa människor som snackade, men eftersom det var så varmt så ville jag vara i skuggan och mådde inte så jätte bra så vi gick till pressbyrån och köpte dricka (mamma och pappa köpte en flaska vatten var och jag köpte en flaska vatten och en flaska Brämhults juice) vid typ halv 1 gick vi och åt. Så mycket mat blev det inte för mig men drack 1 glas cola och sista halvan av vattnet, innan vi gick där ifrån så fylde pappa på min flaska igen och sen gick vi tillbaka till Sergelstorg och förberedde oss för vandringen till Kungsträdgården (vi tog en omväg). Innan det tog slut där så gick vi tillbaka till tågstationen med ett stopp på pressbyrån på vägen för att köpa lite färd mat och mer vatten. Sen tog vi ett litet besök hos Maggan när vi ändå va i Herrljunga.
Samanfattning av dagen, jag har druckit jätte mycket vatten, vandringen var höjdpunkten, extra turen till Maggan klarade inte min förkylning.
 
Det var många som skulle vara med och gå så det var led som gällde. (lite svårt att ta bra kort när man går)

Söndag var en soff sovar dag, jag åt nästan inget och jag hade feber igen.

Idag hade jag ingen feber när jag vaknade men den steg framåt dagen. Jag har bara suttit vid tvn hela dagen och orkade knappt ens ta fram datan nu på kvällen.
Jag hade i alla fall en underbar dröm i natt. Jag hade precis ätit klart skol maten och när jag kommer ut från matsalen så kommer Robert upp bakom mig och kramar om mig, när jag går till mitt skåp så följer han efter mig med händerna runt min midja. När jag är klar i skåpet ställer vi oss vid fönstret mittemot kemisalen (fd. No röd) och vi ser varandra i ögonen ca 10 sekunder och sen kysser vi varandra, sen vaknar jag så klart av att jag hostar sönder kroppen igen :(
Det var i alla fall en underbar dröm, synd att den inte var verklig :(

puss å kram

Tappat 3 kilo

Hej!

När jag vägde mig idag så hade jag tappat 3kilo sen i tisdags. Men det är väl inte så konstigtnär jag inte äter något. Idag har jag lyckats äta lite iaf men är fortfarande trött. Jag har jobbat med hemkunskapen idag. Det är tråkigt att vara hemma å va sjuk. :(

Imorgon ska vi upp till Stockholm men vet inte hur det blir med det nu eftersom jag fortfarande, men vi får väl se.

Saknar Robert jätte mycket, puss på honom

Nu ska jag lägga mig i alla fall godnatt

puss å kram

Matvrak no1 eller kanske inte

Hej!

Idag har vi haft en "husets ämne" dag då vi fick välja mellan att va hemma å i skolan å jobba ikapp eller jobba för bättre betyg, jag skulle vara hemma men det hade jag varit oavsett eftersom jag fortfarande har feber. Eftersom jag e sjuk så har jag inte samma ork som vanligt å speciellt inte eftersom jag inte äter. Vid 13 tiden så tänkte jag steka upp kotletterna som mamma köpt men när jag hade gjort rent pannan så hade jag ingen aptit kvar så jag gick och duschade istället. Efter det har jag lyckats tvinga i mig ett päron men redan efter 1/5 så var jag redan mätt. Jag har suttit med hemkunskaps inlämningen till och från hela dagen.

Just nu är mamma på väg för att köpa lite Kina mat till mig, hoppas bara att jag har lite aptit när hon kommer hem... Jag ska i alla fall få strimlad biff med sötsur sås så kan väl kanske äta lite. Annars har jag ju mat till i morgon, eftersom jag fortfarande har feber så lär jag ju inte gå till skolan i morgon heller. Mamma ska även ladda min mobil så snart har jag fria sms igen :)

Imorgon får jag väl göra klart lite andra skolarbeten för det är inte många veckor kvar nu och jag har en hel del SO som inte e klart än. Sen måste jag ju se till att bli frisk med så jag kan åka till Stockholm på lördag. Det skulle inte vara kul att missa det...

Saknar Robert :( <3 vill inte vara sjuk, vill va hos honom :)

Puss och kram

Sjuk :(

Hej!

Igår hade jag en fullspäckad dag. Vi hade SO prov som inte gick så bra. Sen hade vi elevråd men Pia har magsjuka så de blev inget bra möte eftersom vi inte ens hade en dagordning att gå efter.
Efter skolan tog jag bussen till Ulricehamn å gick runt med sara i en timme innan Pontus kom och sen efter en stund kom Robert med. Så gick vi tre in på Torgstallet och fikade, det var riktigt trevligt.
Under dagen har jag knappt ätit något, till frukost blev det bara en macka, till lunch blev det några ungsstekt potatis ("pommes") och en liten bit grillbörjare och sen åt jag en kladdkaka, det va vad jag åt...
När jag kom hem så gick jag å jobbade i 2 timmar med lite feber. När jag kom hem så gjorde jag lite nyponsoppa å innan jag la mig så tog jag tempern å då hade jag 39.9 graders feber. Jag hade även ont i hela kroppen.

Jag sov i 11 timmar inatt så jag var nog väldigt dålig... Idag så har jag bara suttit vid tvn å druckit nyponsoppa, börjar väl bli dags att ta mina mediciner... Idag blir de ingen konfa så hoppas att som andra ledarna klarar de själva :P haha.

Hade även en lite speciell dröm inatt... Jag va å kollade på någon föreställning tror jag och även Andreas var där, vi satt på en stor sten och pratade och kollade på den föreställningen, efter en stund så vänder han sig mot mig, ser mig i ögonen och böjer sig mot mig och kysser mig, jag kysser tillbaka, vi lägger oss ner, sen säger han: hur blir det nu då?? å jag svarar: men jag e ju typ tsm med Robert...
Vet inte vad den drömmen skulle betyda, om den nu betyder något, men den kändes så himla verklig...

puss och kram

Fotboll

Hej!

Igår kväll (efter att jag bloggat) så åkte jag med mamma å pappa på kalas. Men va jätte trött så redan vid 21 åkte vi hem. Jag hade min nya t-shirt (se bild i förra blogg inlägget) och mina leggins.

Idag har jag varit jätte slö, men trotts de så har jag både röjt lite smått på min byrå å på mitt skrivbord, bäddat min säng, sorterat massa recept på datan å åkt med Ida på fotbolls match, Johans lag förlorade med 2-1 men dom verkade inte jätte sura för de som tur va.
Mamma har även beställt 3 biljetter till tåget till Jesusmanifestationen på lördag :) ska bli kul :)

I morgon så ska jag å ida gymma efter skolan.

Tisdagen finns inte mkt mer platts att skriva på i min kalender. Vi har prov i So - Samhäll och sen är det elevråds möte och så ska jag träffa Robert efter skolan och fika sen så måste jag jobba när jag kommer hem. Så de blir mkt som händer på en dag men det löser sig. Det svåraste e att hinna duscha också.

Tänkt på Robert typ hela dagen :( önskar torsdags kvällen varit längre :( Puss på dig <3

puss å kram

Ullared

Hej!

Idag gick jag upp 04.15 och gjorde mig klar och strax efter 5 åkte jag, Jessica och Peter och hämtade Ida. Sen åkte vi ner till Ullared. Ida och jag delade kundvagn och medans vi väntade på att dom skulle öppna så satt Ida i kundvagnen å där satt hon kvar tills vi kom in. Vi började med att gå ner till hästavdelningen för att kolla efter nya short chaps men jag vill ha i fusk mocka och de fanns bara upp till 14 år, men köpte ridstrumpor istället.

Här kommer en lista på vad jag köpte:
Godis + kakor 
Batterier
T-shirt
Fleece jacka
Lång hood tröja
Hood cardigan
Svarta leggins
Sockar
Trosor
Bomullspinnar
Bomullspads
Påslakan set
Rakhyvlar
Ansiktsmasker
(mammas morsdags present - After eight)

Har varit en trevlig dag med 3 underbara människor. :D

Tyvärr har Robert haft fullt upp så han har inte kunnat smsa med mig :( men Ida har varit social så att jag inte varit i behov av att smsa... men puss på honom :)

en av alla tröjorna :)







De här är lite av de jag köppte idag :D


Puss å kram :)

<3 Trevlig kväll <3

Hej!

Som Ida skrev igår (torsdag) så va jag hos R.K <3 Åkte hemmifrån typ halv fyra å vid sju eller något kom Pontus :) Vi åt tacos :) de va mums :P sen kollade vi på "my boss´s daughter". När filmen va slut åkte Pontus hem å jag å Robert fastnade framför tvn, när han satt och pillade i mitt hår så höll jag på att somna, vid halv 12 kom jag iväg. Men mitt helljus på moppen är jätte dåligt så fick köra 30km/h där de inte fanns gatubelysning... Så vid halv 1 kom jag hem :P
Jag hade iaf en jätte kul och trevlig kväll :D Puss på dig Robert <3

I onsdags efter konfan så städade jag mitt rum.
I torsdags morse så damsög jag mitt rum å sen tvättade jag lite. Sen gick jag å duschade å fick välja nya kläder eftersom min tunika va för liten men de löste sig ändå. Jag fick även uppgiften att laga maten.

I dag ska jag bara slappa lite :)

Hade en underbar kväll igår :) de måste göras om någon gång killar :)

puss å kram :)

ihihihi (a)

Hej på er! :)
Jaa, mikaela har ju sagt att jag får gästblogga om jag vill så (;
Hon är hos R.K. nu, eller så har hon åkt hem, ingen aning, det märker vi (:
Hoppas dom haft det braaaigt! de är så gulliga! :D

Jaa, min blogg är tråkig idag, så kände att nu fan ska jag gästblogga, haha! :D
Sitter och har frågestund med Johan på mobilen, känns bra att han vågar fråga mig saker och säger sanningen när jag frågar honom saker! ihihi, jag är såååå kär!♥

Nej, tredje perioden i Sverige vs. Tjeckien som spelar sista gruppspelets match i hockey VM börjar strax, vi hörs en annan gång! Have a greeat time untill then!♥


Negerbollens dag <3

Hej!

Idag har vi haft del2 i dom nationella språk proven, läsförståelse idag (hörförståelse igår och skriv delen i morgon). När jag kom hem från skolan åt jag lite sen gick jag till Farbror för att få maskin instruktioner så jag kan börja klippa. sen gick jag hem och gjorde negerbollar (jag bryr mig inte om vad ni tkr, i vårat recept så heter dom negerbollar så då skriver jag det här med) Dom tog slut rätt fort, som vanligt...

I morgon har vi Nationell labb också i kemi. Seg vecka med 4 nationella prov på 3dagar (skulle haft so prov med, men de flyttades :)
Efter skolan blir det konfa, trevligt att ta hand om 95orna :P

På torsdag e vi lediga så då ska jag åka till R.K <3 vid typ 4 å sen vid 7 kommer även pontus dit, kommer bli en trevlig dag :D hoppas bara killarna tycker det med...
Kommer väl skriva lite mer på torsdag.

Men nu ska jag gå å lägga mig. Sov gott alla blogg läsare :D
puss och kram <3

lördag....

Hej!

Idag har jag, mamma och Jessica grejat här hemma. Först röjde vi lite och sen började jag baka brödbullar och mamma gjorde muffins medans Jessica diskade lite och damsög. Sen började mamma med maten, det blev fläskpankakor så ugnen har gått i ett idag. :)
Idag skulle jag igentligen åkt till RK men han skulle med sin mamma till Ikea så nu ska vi ses på torsdag istället.

I morgon blir de kyrkan, mamma ska snacka å jag ska va förbedjare... Det ska bli spännande att prova något nytt :P Jag har fått förbön 100-tals gånger men jag har inte bett mer än för några få kompisar...

Denna veckan har vi 4 nationella prov på 3 dagar... ett varje dag i spanska och en labb i No på onsdag.

Har funderat mycket denna veckan... jag längtar as mycket efter att skaffa egen lägenhet, men är inte redo för de. Sen måste man skaffa jobb med men vem vet flyttar väl om 2år kanske :)

Just nu sitter jag och skriver på msn med en kompis från årets konfaläger och lyssnar på musik... har lite tråkigt också, RK jobbar så kan inte smsa med honom och jag vill inte sova än... Därför blir det lite meningslöst skrivande här så li behöver inte läsa innan jag gör ett nytt stycke text.
Kollat lite på tv för att dryga ut tiden men nu kollar pappa på något tråkigt...
Jag och Jessica kollade lite öppettider på Ullared idag också för vi tänkte dra dit på lördag. Det blir första riktiga gången jag åker dit :)

Men nu ska jag nog lägga mig i alla fall, ska åka med mamma till kyrkan så måste va där 9.30 :( det är segt :(
Men det får jag väl stå ut med, god natt
puss och kram <3 (en extra puss till RK <3 )

Trött, trött, trött

Hej!!

I onsdags så var jag med på konfan och hade lite dans lektion med dom:) dom var inte så engagerade (dom 4 tjejer som va där) men jag va på dom hela tiden att dom skulle dansa. Hoppas att dom lärde sig några av stegen :P

I torsdags i stallet red vi ut, Tango fick rejält med fart i galoppen i den långa backen, det tog inte stopp innan jag kom ikapp Jimmy och Karolina. Fick kramp i låret så fort jah hoppat upp i stort sett så det blev ingen bra start på ridningen. :(
Jag blev väldigt glad också, för prinsen var tillbaka i stallet :D hoppas bara att han kommer igång innan sommarlovet och att jag hinner rida honom innan jag slutar :)

Idag fick jag veta att R.K inte kan va med mig i morgon tyvärr men det är sådat som händer. Så vi ska försöka ses på torsdag istället när vi ändå är lediga. I skolan idag har jag bara varit trött, jag gjorde muntligt nationellprov i engelska. Det kunde ju ha gått bättre men de var okej. :P

Puss och kram :)

hemkommen :)

HEJ!!!!

Nu har jag kommit hem från konfa-lägret :) Det var riktigt kul att vara där med årets konfirmander. Dom var tyvärr väldigt negativt inställda till allting. Det var lite för kallt med de gick bra ändå. Vi fick god mat och åt 6ggr varje dag. Vi hade roliga och lärorika samlingar både i våran grupp och hela lägret, vi ska ha varit drygt 100 pers där, både ledare och konfirmander. Våran konfagrupp hade ganska mkt otur... För de första så kom vi senare pga välgörenhetsgalan så vi missade dom första samlingarna, sen fick en av konfirmanderna ett astma anfall och kunde inte få i sig sin medicin utan ambulansen fick hämta henne. Sen fick en av killarna lite problem av all parfym och hårspray som fanns i vårat rum vilket ledde till att han deckat flera gånger under kvällen och när några av ledarna gick ner va han medvetslös, dagen efter hade han varit nere i vårat rum igen och deckat igen och då sa jag till den tjejen som sa till oss att se till att han inte är på vårat rum.
På lägerbålet hade vi jätte kul!!! Jag och Gustav spelade upp ett litet, romantiskt drama... alla skrattade :D
Det var full fart hela kvällen för efter dramat var det andakt och då skulle våra konfirmander spela upp hjärt-dramat som vi ledare visat upp på torsdagen. Dom klarade det väldigt bra för att ha kämpat emot så mkt innan. På torsdags förmidagen hade vi besök av Nunnan Hanna, det var riktigt tråkigt så jag tyckte synd om konfirmanderna. På eftermiddagen däremot kom Markus och pratade om sex och relationer och även om sitt eget liv. Han var höjdpunkten förra året och nu var han ännu bättre!
Vi fick vara med om många bönesvar och jag tror att väldigt många av konfirmanderna blev stärkta i tron om att Gud finns. Våra konfirmander kommer nog ha mkt att tänka på nu efter lägret.
Från och med onsdag ska jag vara med som ledare på den vanliga konfa-läsningen. Jag kom även på en sak som jag ska få igång konfirmanderna på från och med onsdag. Efter som jag inte vet om det är några från årets konfirmander som läser så vill jag inte skriva här vad vi ska göra men efter att det är avklarat så ska jag se till att skriva de här :)

Inatt fick jag sova 4½ timme för jag va nattvakt så gick å la mig 3.08 och vi blev väckta 7.39. så idag är jag ganska trött. Men sådant får man stå ut med när man är ledare. Och det var trevliga människor som var med mig. :D

Innan jag avslutar vill jag bara säga att det är lungt Ida! Jag kommer alltid att älska dig Ida, du är en underbar vän och du får gärna skriva på min blogg bara du skriver att det är du som bloggar :D

En hälsning till killen jag gillar... Min förvirrning är borta, fick svar på min bön och vet att de finns en mening med det som hänt. Jag hoppas verkligen att de här kan bli något tiktigt bra :) DU ÄR EN UNDERBAR PERSON!!

massa pussar och kramar från en trött men super glad Mikaela!! :D <3<3<3

tihi (a)

Heeej!
tihi, I'm Baaack! :D
Förlåt Mikaelaaaa! (a)
men jag har tråkigt, och vill blogga på din blogg, I know you love me anyway! ;) haha! :)

Nej men Jag kan ju berätta för er att Mikaela är på läger och kan därför inte blogga. Hon kommer hem imon för er som vill veta det! :)

Igår "firade" jag och Johan 1 månad! :) älskar dig meest älskling!♥

Hoppas ni alla hade en mycket trevlig Valborg och att ni inte drack er helt och håller dyngraka! haha ;)

Jaja, vi hörs en annan gång!
Puss på er!

/iida! (:

RSS 2.0