Scoutläger

Hej!!
Är iväg på ett litet scout läger nu där jag hjälper till att dela ut maten som scouterna ska laga. Det är kul, men jag fuskar lite och sover hemma hos Pontus istället för att sova i tält med de andra, hehe. Vill inte riskera att bli förkyld så nära  klassresa, bal och student och med pollen i luften så blir det inte bättre. Det är ett enkelt jobb, då vi bara ska lägga allt i lådor/backar så några scouter kan hämta dem. Måste säga att det känns rätt bra att bara kunna gå ner till den enda gruppen och äta, utan att behöva laga maten. :)  Lägret började igår och slutar i morgon så det är lite lagom långt, enda nackdelen med så kort läger är att det inte går att justera maten så att allt går åt som beställts för mycket av. Tur att de vi handlat hos kunde tänka sig att ta tillbaka det mesta.
Idag har det varit bra väder med så när jag inte hade något att göra så satt jag ute och njöt av solen en stund :)
 
Nu framöver blir det mycket jobb, först hela söndagen och på måndagen (blev tvungen att skicka in ett arbete innan söndag till läraren för att kunna jobba), på tisdag är jag ledig men då ska man förbereda för Oriflame visningen som jag ska ha på kvällen och onsdag blir det mer jobb. På torsdag bär det av på klassresa så blir inte mycket skola för min del.
 
Nu har jag i alla fall gjort det arbetet som skulle in på söndag så nu kan man verkligen slappna av, nu är det bara 2 kompleteringar i samhäll kvar så är allt inlämnat den men det får bli en annan dag när ögonen inte svider så mycket.

Pollen!!!!! :(

Nu börjar jag bli trött på allt pollen, känner mig inte alls bra nu. Jag har täppt näsa med rinsnuva och svidande ögon, därför måste jag andas med munnen och då blir jag torr i halsen och får astma hosta och river sönder halsen. Kombinationen ger mig sprängande huvudvärk!! Äter både mina älskade Wellnes tabletter från oriflame och alergitabletter men vad hjälper det? Jag hade nog klarat mig lika bra utan.
 
Imorgon blir det tandläkaren på morgonen för att laga ett hål och sedan bär det av till jobbet, blir säkert 8 timmar i morgon. Det gillar min plånbok :)
 
Men nu blir det att mysa med kudden några timmar :)
 
Kram

Praktik

Nu är min APU nästan slut och vad passar bättre än att avsluta även denna praktiken med att bli sjuk, ont i halsen och lite övertemperatur?! Det blir sängen tidigt och lite alvedon :/
 
Har hämtat mitt paket med skor från zalando idag och besvikelsen fortsätter, de billiga paret kom inte och de dyra skorna glappar runt ankeln så om jag ska behålla dem så måste jag göra ett till hål. Deras kompensation var att ge mig samma rabatt på nästa order som jag redan har som student. Så nu har man skrivit ett irriterat mail till dem så får väl se om de kan erbjuda mig någon bättre rabatt, annars skickar jag tillbaka dem. Är inte så sugen på att betala 728 kr för ett par skor som kanske bara används en kväll.
 
Mellis idag blev en skivad banan med lite ringlad chokladsås på :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det lite rostat bröd med honung för halsen innan jag kryper ner i sängen :)
 
Kram

RSS 2.0