Tisdag 09-08-18

Hej!

Idag började jag med en jogging tur på 3km och sen när jag duschat bakade jag chokladmuffins. Dom blev jätte goda. Nu ska  jag nog börja med maten. I eftermiddag kommer andreas å hälsar på med sin mamma å brorsha.

Imorgon börjar skolan då ska bli kul att träffa endel i klassen men inte alla...

puss hej

Söndag 09-08-16

Hej!

Idag är jag på bättre humör och piggare med. Jag vet inte vad jag ska hitta på idag men men. Nu väntar jag på att glass bilen ska komma. Det är lite tomt i frysen just nu.
Nu är det inte många dagar kvar på sommar lovet. Ska bli kul att träffa kompisarna igen men lovet hade gärna fått vara längre.

puss å kram

Lördag 09-08-15

Hej!

Mår inte så bra psykiskt idag. Och att mamma inte hade maten klar i tid gjorde inte saken bättre. Sorterade mina bilder i datan idag och hittade en bild på mig och Johannes. Det är så svårt att titta på bilder på honnom och Viktor. Det väcker för mkt kännslor. Det dom gjort mot mig har satt djupa spår. Jag har kommit över det värsta men de finns kännslor som ingen kan ta ur mig. Ida har varit mitt bästa stöd när det varit som jobbigast. Men det räcker inte. Jag visar bara för Ida hur jag mår vilket gör att ingen annan bryr sig. Jag älska dig Ida du är den bästa vän man kan ha när det ät jobbigt.

puss å kram

ny klippt och färgat hår 09-08-14

Hej!

Klippte och färgade håret igår.  Det blev lite väl kort, särskillt luggen.

Ikväll ska vi till Andreas och fiska kräftor. Det ska bli jätte kul. Saknar älsklingen jätte mkt. <3

puss hej


RSS 2.0