slut på prao nu 09-04-24

Hej!

Idag var min sista PRAO dag på UBAB och jag fick behålla min jobb T-shirt och fick ett par sockar. Idag har jag varit på spännbädden på morgonen med Stefan och på 11 kaffet fick vi fika å de va jätte gott. Efter att jag ätit lunch så gick jag och bytte om och lämnade in kläderna till Charlotte men som sagt va så fick jag behålla T-shirten.Sen gick  jag upp till Konstruktionen och ritade på CADen, det var jätte kul! Jag ska beställa ett 30dagars test av AutoCAD imorgon, jag längtar.

I onsdags var jag med Marica och Niclas på transport och det var väldigt trevligt och jag behövde en slapp morgon på kontor för jag va väldigt trött. Efter lunchen var jag på konstruktion för 2a gången och då fick jag rita på AutoCAD för första gången. det var jätte kul, klockan blev aldeles för mkt. Jag slutade 14 min för sent, men det var det värt.

Igår, torsdag, blev det ändring i schemat för Sven-Ove skulle ha en ny PRAO elev där så jag fick vara med Charlotte igen. Charlotte skjutsade mig även nästan hela vägen till stallet efter jobbet och jag red en ny ponny som är där på prov. Han är nog i alla fall delvis islandshäst för han ser ut som det och han har en kort trav. han var jätte härlig att rida i skritt och trav men när man galoperade så gick det för fort och jag kunde inte få stopp på honom. Han har nog inte hoppat innan eller i alla fall inte så mkt för först stannade han vid hindret så jag ramlade av (men det var ju nära till marken) så det var bara att hoppa upp igen. sen sänkte Marina hindrena jätte mkt dom va kanske 20 cm och kryss och han vägrade ändå, då ledde Marina över honom i skritt och han gick över men det var inte nått han ville. Han var rolig att rida och han är bra träning för mig så jag rider honom gärna igen och jag skulle gärna hjälpa till med att lära honom att hinder inte är farliga.

Imorgon kommer kanske Andreas hit och då ska han laga min moppe för den läcker bensin så den startar inte ens. Vi har kollat så att vi vet vad eller vart det läcker.

Nu sitter jag och gör läxor så jag får se till att göra klart dom nu så ska jag nog gå och lägga mig sen för man blir trött av att jobba.
puss och kram

Prao perioden 09-04-21

Hej!

Igår började min prao period på UBAB och jag var med Sven Ove första halvan av dagen och vi gjöt en pelare till en balkong tror jag. Det va armeringsjärn och massa plastgrejer och frigolit som skulle vara på rätt platts. Jag fattar inte hur man kan hålla koll på allt. Det blev baconrullad korv och makaroner till lunch. Jag fick arbets byxor, stålhätte skor, knäskydd, handskar och en ubab t-shirt av Charlotte innan jag började jobba också.

Idag var jag med Johan först och va lyffte trappsteg med en rolig maskin som jag fick köra. Sen gjorde vi brunnslock och jag skrev Mikaela på mitt och det skulle ut till en kund sen, men dom kan inte klaga för Johan sa att jag skulle skriva på det. Till lunch blev det makaroner och köttfärssås. Efter jag hade ätit så gick jag ner till Charlotte på plocklagret och hjälpte henne. När jag ändå var där så bytte jag till ett par större arbets byxor, dom blev mkt större för dom hade små storlekar och jag fick först 38 dam men när jag bytte fick jag 48 C herr men dom sitter i alla fall uppe.

Imorgon så ska jag börja i transport avdelningen med Marica och Niklas.och sen ska jag kill konstruktionen igen men skriver mer när jag varit där.

På torsdag så ska jag gå upp extra tidigt och ta moppen för annars hinner jag inte till stallet innan min ridlektion.

puss och kram

Andreas





Här är en bild på min lilla älskling och jag vill inte se en enda kommentar om honom om det inte står något bra för jag älskar honom <3 <3 <3

Lördag 09-04-18

Hej!

Idag har jag varit i Blidsberg hos Andreas medans mamma va på tupperware demo i Dalum. Vid 18.30, 19.00 så tog jag och Andreas fyrhjulingen till Jenny som fyllde år. Det var trevligt och det känndes ovanligt att det var så många små barn. Vi kollade även på High School Musical 3, den var jätte bra.

På måndag börjar min Prao-period på UBAB (Ulricehamns Betong AB).

puss och kram

Torsdag 09-04-16

Hej!

Nu var det allt bra längesen jag satt här och skrev. Det beror på att jag haft ett härligt lov. Jag firade påsk med Andreas, hans familj och en annan familj som dom känner. Jag passade Ronja och de var jätte kul men det va inte så kul när hon slängde ner sin tallrik med frukt gröt på mitt ben, det var ganska varmt och kladdigt. Hon var rädd för Andreas också och det tyckte jag va jätte roligt eftersom han sa att han hade god hand med barn och sånt.

I måndags var jag och firade min kusin som fyllde 19år.

I tisdags hade vi studiedag och då blev jag sjuk med hög feber och fram tills nu så har jag bara varit sjuk.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer idag men om jag kommer på något så sätter jag mig väl här igen men nu ska jag gå och duscha...  det är väl behövligt nu.

puss å kram

Söndag 09-04-05

Hej!

Jag har inte varit inne och skrivit på ett tag nu eftersom jag inte kunnat komma in på internet som vanligt. Sen i måndags har följande hänt:
Tisdag: Jag var med Sara efter skolan och 8.45 skulle vi ha elevrådsmöte men vi var bara 4 elever där så vi flyttade det till torsdag.
Onsdag: Jag tog moppen till skolan. Det var väldigt kallt. Sen åkte jag till badhuset och gjorde mitt simprov och det gick bra. Sen efter skolan hade vi konfa-läsning.
Torsdag: Elevrådsmöte 7.40 - 8.30. Efter skolan åkte jag och Ebba till stallet som vanligt. Vi red ute i det fina vädret och jag hade Prinsen.
Fredag: Skolan var som vanligt, jag tog den tidiga bussen hem. På kvällen tog jag moppen till Hökerum, det var ganska kallt.
Lördag: Jag var på mässan på Åhaga i Borås och där va inte så mkt kul men snackade med en som jobbar på John Bauer gymnasiet i Borås och fick lite information om skolan mm. Efter det så åkte vi till Cecill där vi åt lite Kina mat.

Idag har jag inte gjort så mkt än men jag har duschat å sen ska jag åka på nån tråkig loppis där mamma å pappa redan är. Dom hjälper till eller nått. Ikväll kommer Andreas hit occ ska sova här.
Innan jag vaknade idag drömde jag en konstig dröm... Jag, Andreas, Matillda och Jocke var med i den.

Imoron så ska jag och Andreas åka till knalleland å shoppa lite.

Men nu ska jag göra mig iordning.
puss och kram

RSS 2.0