Jobb :)

Hej! 
 
Nu är min första arbetsvecka på mitt nya jobb avklarad, blev 3 dagar med ett härligt gäng på ca 15 gäster. Jag trivs jätte bra redan, det kommer bli en kul sommar!! 
 
Igår körde jag ett härligt zumba pass och 10x5 sit-ups innan jobbet, riktigt nice, men man va rätt trött när man kom hem. Idag blev det till att gå upp kl 5 för att va med på frukosten, kul att få ser hur de olika delarna fungerar, fick vara med på dagsavslut på kassan idag med, så nu vet jag hur det fungerar. 
Nu blir de några dagar ledigt, så får väl se vad jag hittar på, lite träning får det väl bli i alla fall. 
 
Nu blir de att va lite social på fb-chatten och samtidigt skissa lite på en bil-bild :)

Succéinlägg och Pollen

Hej!
Förra inlägget var en stor succé! En ökning av unika besökare på hela 733% jämfört med inlägget före. Det hade jag inte väntat mig, men jättekul att så många var intresserade av att läsa! 
 
 
Kom idag även på varför mina ögon svidit så mycket de senaste dagarna och jag varit så trött. En stor applåd för den fantastiska Våren och dess vän Pollen!!!! Så nu är det dags att ringa vårdcentralen för en liten undersökning så man kan få ett recept på lite allergitabletter. 
 
I kväll blir de ett bugg-pass, träningen man väntar på hela veckan är äntligen här!! Kan ju passa på att lägga upp en bild på klubb-tröjan, den är jätte mysig!!! och snygg! på bilden har jag träningskläder under, vilket kanske inte var det snyggaste, men den funkar minst lika bra till jeans. 
 
Gjorde lite chokladbollar igår och ändrade om lite i receptet, skulle jag inte gjort. Jag gjorde som receptet under, resultatet blev lite beska chokladbollar som smakade lite som smör blandat med kako och llite havregryn, och ändå var det bara kako jag hade i extra av. 
 
Chokladbollar
200g        margarin 
2dl           socker 
2msk       vaniljsocker
2,5msk    starkt kallt kaffe 
3msk       kakao
6dl           havregryn 
 
Nu ska jag gå och fixa lite mellanmål om inte pappa vill börja med maten. 
 
XD Kram

Träningsabstinens!

 Hej! 
 
Tränade i tisdags som 3e dagen i rad, sen åkte jag till en kompis på eftermiddagen och sov där. På onsdagen tog vi en liten promenad till en parkering där vi skateade lite och jag lyckades så klat sätta foten på en hjulet och gjorde en snygg vurpa, inte en skråma efteråt, inte ens lite öm någon stans. De tolkar jag som att jag har fått upp en riktigt bra smidighet efter ett år hos kiropraktorn. 
 
Torsdagen blev en slapp dag, jag va jätte trött när jag gick upp och fick typ inte gjort någonting, vilket så klart ledde till att jag hade svårt att somna på kvällen. 
 
Idag där emot va jag hyfsat pigg när jag vaknade, så jag har hunnit med en del. Jag har diskat en maskin och tömt den och börjat fylla igen, handdiskat nästan allt som inte får köras i maskinen och även det är på plats i sina lådor nu, plus att jag har städat vardagsrums bordet så de e rent och fint nu med. Det blev även en stund framför datorn för att skriva lite på mitt personliga brev.
Nu har jag precis kört ett pass "Zumba flat abs", 2x10s "hitlers hund" och 10s "plankan", jag behöver verkligen min core-träning.
Börjar få träningsabstinenes de dagarna jag inte tränar, så ska bli skönt att jobba lite nästa vecka så att man har något att göra när man inte tränar, måste bara se till att inte tappa träningen för att man är "trött" när man jobbar. Nu får det vara slut med komentaren: Det är tillräckligt bra träning att jobba.
 
Här kommer före bilderna för min träning 
 
 
 
Nu ska jag duscha och sen sätta mig och räkna på den nya budgeten. 
 
XD Kram 

Beach 2014!!

Hej!
 
I lördags körde vi lite nyttigare mello-mys med morötter, gurka, och blomkål istället för chips, men blev chokladbollar med så riktigt nyttiga var vi inte. Jag hade velat att SOD (state of drama) och Linus Svenning skulle gått vidare men jag är nöjd med att bara Linus klarade det med, bara lite skeptisk till hur låten ska kunna vinna, den är jätte bra på svenska, men vet inte om den kan bli lika bra på engelska. Men det är ett senare problem, han har en final att klara med i så fall.
 
I söndags blev det att ställa klockan och titta på vasaloppsstarten.
På eftermiddagen var 3 av våra fantastiska tonåringar med i gudstjänsten en som spelade piano, en sjöng och den tredje läste 2 bibelord. De var jätte duktiga, de hade även valt ut alla sånger.
Efter det fick jag skynda mig iväg till buggen, den här gången var det bara 2 killar för mycket. Det flöt på riktigt bra, killarna har blivit mycket duktigare sen förra året och nu känner jag mig äntligen hemma i mina nya dansskor.
 
Idag började jag dagen med ca 0,5km jogging och ca1km promenad, väl hemma blev det en halv timma träning av bål och stretching av ben. Så nu närmar man sig beach 2014!!!
Nu sitter jag och väntar på att få dra igång en toppen kväll med tonåringarna :)
 
XD Kram

RSS 2.0