En händelserik vecka :D

Hej!!

Den senaste veckan har haft  en hel del att erbjuda.
Om vi börjar från i lördags förra veckan så var jag och mamma ute och övningskörde, det var första gången med manuell låda och första gången med mamma, men det gick bättre än väntat :) sen åkte vi till stallet så jag fick rida av en busig Shanthi :) Fick hålla i mig en del men annars så var det kul. När Pontus <3 kom hit så blev det taco-kväll :D

På söndagen var vi nere på Varnums vårmarknad och sen fixade jag lite mat till oss och min farbror kom med och åt, mamma ville haft mer salt i såsen men alla andra tyckte det var jätte gott :)

På måndagen tog jag moppen till bussen och sen efter skolan blev det Face to Face med poängjakt.

Tisdagen började med matteprov som gick jättebra (fick veta i onsdags att jag fick MVG :) så jag blev jätte glad) På eftermiddagen så blev det svenska redovisning och sen film, Helen of Troy.

På onsdagen hade vi heldag i skolan. Vi började 8.10 med att putsa bestick och glas och lite andra förberedelser, sen hade vi lunch servering och sen lite rast innan kvällsserveringen. Jag var rätt trött när jag kom hem 22.30.

På torsdagen så tränade vi först inför nationella i engelska. Sen fick vi påskbuffé till lunch. På idrotten satt jag och Johanna och pluggade matte. Sen blev det spanska som vi skulle kollat på film men det funkade inte så bra så vi lekte istället, hadde jätte ont i magen efteråt. Sen hade jag utveckligssamtal, fick veta att jag ligger väldigt bra till i min mentors ämnen :)

I fredags var jag så trött att jag bara tvättade lite och åkte till frissan. Sen åkte jag till Pontus <3<3

I lördags var jag hemma och en sväng i stallet.

Igår var jag och pontus hemma en sväng sen åkte vi till honom, vi var ute nästan hela dagen :)

Idag åkte jag hem och är jätte trött i kroppen, ska duscha och ev. åka till stan och äta med pappa och Peter men det är väl allt min dag kommer bestå av.

Puss och kram

RSS 2.0