Falköping

Hej!!
I måndags åkte jag med älsklingen upp till Falköping, han skulle bara jobba tisdag så då tyckte jag att det var bra att passa på, då skulle jag slippa åka buss. När vi väl kom upp blev det en dusch och lite popcorn innan de va dags för sängen.
När pontus åkt till jobbet och jag tröttnat på att försöka somna om blev det frukost mm innan jag gick ner till centrum och Nouveau för att prata lite med Paolo, inför veckorna jag ska vara där. Jag handlade även lite mediciner och mat på vägen. Sen blev det att gå hem och äta en pan pizza, diska och slappa framför tvn innan Pontus kom hem från jobbet. Till middag blev det Flygande Jacob, fick även veta att Pontus blev tvungen att jobba onsdag med, blev lite irriterad på att jag inte fick veta det tidigare så jag kunnat ta bussen hem.
Onsdagen vlev en väldigt lång och tråkig dag eftersom jag inte hade med mig något att göra. Men blev att kolla massa på tvn, kolla en film, laga lite mat ovh ta en lång promenad genom parken och ut i något som såg ut som en villastad och ner mot resecentrum och sedan någon konstig väg bakom folkets park tror jag och förbi någon skola, sedan tvärs över en innergård och och sedan ett extra varv i parken för att det var så mysigt och sedan upp bakom pingstkyrkan och sedan till baka till lägenheten, det tog ganska exakt 1 timme. Då blev det fika och mer tv. :) när Pontus kommit hem, duschat och packat blev det att åka hem till hans pappa så jag kunde hämta min bil och sedan hem och äta kvällsmat.


Sommarlov!... Vad är det??

Hej!!
Nu är det nästan ett år sedan jag skrev sist... så tänkte uppdareda vad som hänt sedan dess.

Men först!
Jag har fått sommarjobb på flera ställen så jag har lite svårt att få ihop allt, i går när jag jobbade på Torpa café frågade Peder mig hur det kändes att ha sommarlov, mitt svar till honom blev: sommarlov? vad är de? han svarade att det är så det ska vara. Nu ska jag ha långledigt mellan onsdag och lördag sen jobbar jag igen på söndag. Är inte säker men tror det är den längsta lediga perioden jag kommer ha på resten av sommaren.På ett sätt käns det jättebra, får lite mer erfarenhet, har något att göra och lite pengar, men det är väldigt mycket för sen blir det 2 veckor i Falköping på min senaste praktikplats och nästan 3 veckor feriearbete som jag ska kombinera med någon dag i veckan på Torpa. Utöver de jobben så ska jag hjälpa till på ett bröllop och så klart även Fänneslunda Festivalen, som alltid.

Nu kommer allt det roliga som hänt sedan sist!! :)
Jag började plugga till körkortet på hösten, gick på 5 veckors praktik i Falköping och bodde då med Pontus <3 i hans lägenhet som han skafat. Sen gick jag på jullov.
Efterlovet började jag läsa matteB och hade under den tiden för många olika lärare men fick i alla fall 2 prov med MVG :)
Den 12 januari fylde jag 18 år, kvällen/natten den 13e gick min morbror bort, 14e fick jag veta att han gick bort och på kvällen gick jag och Pontus<3 ut för att fira min födelsedag, vår1,5års dag lite och vi förlovade oss.
Den 21 januari(pappas födelsedag) hade vi en fest för att fira mig och pappa. Jag fick även veta av morfar som tyvärr inte kunde komma att av honom skulle jag få bilen.  
Sen fick jag veta att de skulle ta bort Shanthi :(
Tisdagen innan påsk gjorde jag uppskrivningen som jag klarade på första försöket och på torsdagen blev det uppkörning som oxå gick jätte bra :)
Påskhelgen spenderades med min morbrors får medans han var iväg med familjen i Danmark.
Sen hade vi en estet-vecka där vi först fick prova på allt och sen inrikta oss, jag valde dans, jag, Ida och Hanna visade upp lite av dansen på skolavslutningen avslutningen.
Den 26 var jag på oriflames tjej kväll i rångedala, det slutade med att jag blev sälj konsulent. 
Den 27 april var jag på provridning på en ny häst, Edda som jag nu rider när jag hinner.
Sen åkte jag med mamma och pappa på Alfa-Helg och lagade mat.
Sen hade vi projekt och företagande redovisning, jag, hanna och johanna hade en vilt restaurang som vi döpte till norrskenet



Här är vår meny/folder



Såhär dukade vi



Lite pynt



Lite mer pynt

Sen var det dags för konfa läger med med mina underbara konfirmander Moa, Malin, Jossefine, Kevin och Philip (som tyvärr inte var med på lägret)
Sen den fruktade dagen då konfan tog slut:( med ett starkt drama sen hoppas vi se alla till hösten.
Sen blev det att börja jobba på torpa och sen var det slut på år 2 i skolan :(

Massa kramar :)

RSS 2.0