Ridtur :)

Hej!!!

Idag åkte jag till stallet och provade på att rida Shanthi för första gången :) Det var roligt, hon har väldigt kort trav men skön galopp:) vi tog en liten bus runda med lite bockningar och spring :P men det gick bra ändå, vi red både  i hagen och tog en liten promenad så nu har jag verkligen fått prova henne :)
Ska tillbaka på torsdag och rida igen :) så hoppas att det går ännu bättre då när jag lärt känna henne lite bättre :)
I söndags på rångedala marknad köpte jag 1 par arbets byxor, en my cemical romans tröja, en fotoram och lite smått och gott :)

I går tog jag moppen till skolan, tog ut lite pengar. Vi målade väggarna i klassrummet :)


puss och kram

helg :)

Hej!

Igår i skolan hade vi livsmedelskunskap men våran lärare va knappt där, men vi va efektiva i våran grupp så vi va klara vid 10 så efter en 20 min rast så satt vi och kollade på nätet lite. Sen åt vi lasange och åkte hem, jag fick gå från vägen (3 km) så va rätt trött när jag kom hem.

Idag kom Pontus<3<3<3<3  hit. Det var kul:)
Vid 20 i tio sa mamma "hur lång tid ska ni ta på er att säga hejdå idag??" då svarade jag "menar du att de kanske är dags att gå ut?" haha mamma har fått för bra koll på våra hejdå vanor :P

Imorgon är Rångedala marknad :) ska bli kul :)

puss och kram

Dator :) :)

Hej!

I onsdags var vi i köket nästan hela dagen :) det var jätte roligt :) vi var i 2 grupper eftersom vi inte fick plats i samma del :P Vi såg nog ganska roliga ut, vi hade rockar som stog andras namn på och plast förkläden och typ hårnät. Tur att alla såg lika roliga ut, fart killarna såg snäppet roligare ut för dom hade inget hår som fylde upp hårnätet :P
Vi bakade socker kaka, halva frös vi in och andra halvan fick vi äta så jag och Johanna delade på ½ socker kaka och den var jätte god :)
Vi fick även våra datorer :) Men väskorna har inte kommit än

I dag hade vi en ganska kul engelska lektion.
På lunch rasten träffade jag Robert och Sebastian (kul att se att 2orna existerar :P) Sprang även fram och tillbaka med Ida för att hitta hennes mentor så hon kunde åka hem, gick inget vidare, jag gav till sist upp och gick ner till HR våningen igen, Robert och dom satt kvar en bit från vårat klassrum så jag stannade där och snackade till ca 12 för då gick jag till klassrummet och väntade på våran lärare i 10 min.
Då hade vi "lektion" (genomgång) med våran parallel klass (Idas klass, IT-Media) där vi fick veta lite vad som gällde på idrotslektionerna.
Sen slutade vi vid 1, då gick jag och Johanna ner till södratorget (jag skulle ha tidtabell) och väntade in våran buss.
Väl hemma åt jag en banan och kollade min mejl mm sen gick jag och jobbade lite.
när jag och mamma ätit kvällsmat åkte vi till återvinningen.

Hoppas på att våra dator väskor kommer snart:)

Saknar Pontus <3<3<3 jätte mycket nu <3 det är första hela skolveckan utan honom :( puss på älsklingen <3

puss och kram

Liseberg :)

Hej! 

I fredags var vi på alidebergsbadet med klassen och alla andra 1or. Vi hade lite tävlingar och vi i San Martin kom på delad andra plats :) Dom som vann var tydligen ena idrotts klassen så det var inte så konstigt :P Men vi hade i alla fall kul :) Vi träffade våran mentor och han var väldigt sugen på att vinna, och förutom på en tids pressad gren så låg vi jätte bra till :)
                    Efter skolan jobbade jag 2 timmar sen kom Pontus <3 och hämtade mig, vi kollade lite film och jag tog över när Victor hackade lök, annars hade de nog tagit en timme till innan maten varit klar, för det gick inte fort :P Vid 2 på natten körde Pontus <3 hem mig.

På lördagen jobbade jag lite mer än 1 timme sen när pappa kom hem från jobbet åt vi lite sen åkte vi till liseberg med Marita, Pettri, Ronja, Leif och Valle. Det var kul :) Vi började med Slänggungen, sen åkte vi jukebox, lisebergsbanan, rabalder, balder, kanonen, spinrock, virvelvinden, uppskjutet, höjdskräcken och uppsvinget sen åt vi lite och sen spelade vi på lite hjul på vägen ut, då vann jag 2 kg toblerone. :)




På söndagen satte jag ihop cd/dvd stället som pappa tog hem från jobbet sen kom Pontus <3 och hämtade mig, jag va hos honom nästan heladagen



Igår började jag 9.10 då gjorde vi inte så mkt men vi lärde oss namnen bättre och sen vid lunch så slutade vi, då åkte jag via knalleland hem.

Idag jobbade jag lite mer än 1 timma sen åkte jag till skolan på mentor samtal. Det tog 10 minuter, haha.


Här kommer bilder på kläderna jag bestälde på Nelly.com.
Detta är dom jag behåller :)



Klänning, väst och armband :)



Klänningen ser ut så här :P



Tyckte det var dags för en snygg kavaj nu :P



Ett nice armband som matchar västen var en självklarhet :P

köpte even ett par pices trosor.

puss och kram :)

Skolstart :)

Hej!

I tisdags var sista dagen på jobbet, det känndes konstigt men ändå skönt. Jobbade till 3 och sen kom Pontus <3<3<3 och så åkte vi till frissan för jag skulle både klippa och färga håret.

På onsdag morgon åkte Pontus<3 upp till skolan. Han kommer inte hem fören på fredag så saknar honom redan för vi kan inte träffas fören på söndag.
Vid 9.30 ringde telefonen och väckte mig, det var från jobbet, bara för att jag inte hade lämnat en lapp om att jag INTE vill betala skatt, men det var medvetet för jag tycker det är bättre att få tillbaka pengar innan sommaren nästa år :P
Sen kollade jag på 4 filmer, badade fotbad, la ansiktsmask, manikyr och pedikyr, duschade, tvättade men mest av allt så slappade jag bara på min enda lediga dag :)

Idag var första skoldagen. Vi började kl 9 i matsalen och fick se vilka som är rekrorer, kuratorer mm sen fick vi följa med några lärare till vårat klassrum där vi hade upprop och fick fylla i lite papper och lämna in papper och så tog dom kort på oss när vi höll upp namn lappar så dom kan lära sig vad vi heter. Sen fick vi prova kock kläder (byxor, rockar och träskor) sen kommer vi även få mössor och förkläden. Vi gick på en rundtur i skolan så vi ska veta var alla finns och vart vi ska hålla till, vi kollade även på gymmet.
Efter skolan (ca 10.30) så åkte jag ner till centrum och köpte ett 12 ämnes block (viste inte att de fanns mer än 7) och en skön penna, jag fikade och åt mat och kollade runt en massa sen stannade jag hos morfar på vägen och sa hej, sen tankade jag och sen stannade jag på piraten och sa hej till pappa (och massa andra) där tittade jag ut ett cd/dvd ställ som jag bad att pappa ska köpa till mig (betalar de kanske själv när jag får min lön)
sen åkte jag hem och satte mig här vid datan.
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med massa kläder från jobbet som jag ska prova :)

Puss och kram

designat sko på nelly.com

<a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/" title="Är du Nellys nästa skodesigner?"><img src="http://designyourshoe.nelly.com/images/bloggaflyer.jpg" alt="Min designade sko på NELLY.COM" border="0" /></a>


Här är mitt bidrag :)

näst sista dagen på jobbet idag, känns konstigt att set snart är slut...

puss och kram

snart slut på både jobbet och sommarlovet

Hej!!

I tisdags kom mat leveransen på jobbet, vi blev lite irriterade för vi hade beställt 3 kakor blockchoklad och vi fick inte ens en hel... men men det fick väl gå bra.
Efter jobbet åkte jag hem till älsklingen <3<3<3

I onsdags bakade jag sockerkaka med päron skivor i. Den blev jätte god och gick åt fort.
Sen kom mammas konsulenter, tur att dom bakade lite bröd för jag var egentligen allderles för trött för att ha folk här.

I torsdags var det ingen "ordinarie" på jobbet bara jag och 3 vikarier... men det gick bra ändå :)
När jag kom hem gick jag och mamma på en promenad, sen kom min älskling<3 och hans pappa och hämtade mig så åkte vi till Borås. Där gick vi och kollade lite i affärerna, jag köpte 3 par trosor och en bh på lindex och ett linne på ginatricot. Pontus köpte 3 par kallingar. Han tyckte det var pinigt att kolla underkläder med mig :P så han ville se mig kolla på underkläder med honom så då gjorde jag det, det var väl inga problem :P haha. Sen köpte vi lite mat på mc donalds som vi tog med oss till parken, där satte vi oss i gräset och njöt av vädret en stund. Sen gick vi lite fram och tillbaka mellan torget och parken, vid 21 så gick vi till parken för att dansa lite men vi fick vänta en stund för vi ville inte ha kassen och min väska så de fick hans pappa och Lisbeth ta hand om medans vi dansade, sen fick som dansa lite så bytte vi av. vid 10 gick vi bort till torget för vi tänkte att det kanske blev något extra nr men inte fören 22.30 gick vi till bilen. Lite sent i säng när man ska jobba nästa dag, men det var så himla kul att bugga så de var det värt :)

I freags så smälte jag ner den chokladen vi hade fått och blandade den med müsli så fick dom lite godis. Det verkade dom också gilla. Efter jobbet va marita här och hälsade på så det blev inte mycket gjort den kvällen.

Igår va vi på kalas, firade min ingifta moster med kräftskiva:) Jag åt säkert 10 kräftor om inte mer :) det var ju så gott :)
Vid 22 tiden kom älsklingen och hämtade mig så åkte vi hem och myste.

Idag vaknade vi vid 8 men vi låg kvar ett tag sen åt vi lite frukost när mamma och pappa kom hem från kyrkan så fixade jag lite mat till dom och när som åkt igen så började jag med maten till mig och Pontus, vi åt 3 rätters för att fira att vi varit tillsammans i 1 månad idag :) Det blev ägg i korg som förrätt, porterbiff till varmrätt och banan fylda crêps till efterrätt. Det blev gott, sen kollade vi på Strike balls of glory innan han åkte hem. <3 älskar dig <3

Puss och kram <3

underbar helg hos pontus :)

Hej!
Nu var det ett tag sedan igen.

Vi börjar efter vi slutade sist.
Fredag, jobbade hela dagen och efter jobbet skyndade jag mig hem och bytte om, typ samtidigt som jag kom hem kom även Pontus <3 Han skulle hämta mig men jag var så klart inte klar... Men det hade han inte räknat med heller. Sen när jag packat klart så åkte vi hem till pontus <3. Vi lagade lite mat vid 19.00 (stekt kött och klyftpotatis) sen myste vi resten av kvällen.

På lördagen vaknade vi till redan vig 6 på morgonen men kom inte upp så tidigt :P sen gjorde vi våfflor till frukost, det va jätte gott :)
Vid lunch åkte vi till grannarna och åt lite Sen åkte vi in till Ulricehamn, först mötte vi Felicia och sen gick vi till banken så jag kunde ta ut pengar, sen gick vi ner till ica och köpte grytbitar, paprika, champinjoner, och äpple till grillspett och så köpte vi potatis sallad och pommes pinnes till de och chips till kvällen. När vi grillat och ätit så satte vi oss vid tvn och kollade på "Bröllopsnatten" det va en jobbig film eftersom bilden var delad så vi tittade inte mycket efter en stund. Sen gick vi och la oss.

Ida fylde även år så grattis till henne!!!! :) :)

Söndag, Vi vaknade vid 9 första gången eller iaf jag så vi va upp vid halv 11, då åt vi lite rostat bröd, lekte vi lite med min kamera och sen stekte vi upp lite köttbullar och kokade lite spagetti. Efter det duschade vi och sen kollade vi på film (dagis papporna) tills hans familj kom hem. När dom komit hem blev det lite flygande jakob och jag fick träffa hans bror ordentligt. De va trevligt, nu är det bara en kvar att träffa :P

Måndag, det var lite segt att komma upp till jobbet, hade vänt på dygnet under helgen. Men det funkade bra ändå. 

puss och kram :)

Dags att skriva igen :P

Hej!

Ledsen att jag e så sen trots att jag lovade att skriva. Men har haft fullt upp.

15/7 var jag hos Ponrus<3 och vi blev till sammans, träffade hans pappa å hans tjej (Victor va också hemma). Victor såg min ring när vi skulle äta å är kvick och säger: Har ni redan förlovat er? 
Men självklart va det ju inte så :P haha. Men lite kul va de ändå :P. Vi kollade på 3 filmer och jag åkte inte där ifrån fören runt 4 på morgonen. Halv 5 var jag hemma, liv rädd att väcka mamma och pappa.

Fredagen 16/7 kom Pontus hit <3<3 Han stannade inte lika länge men runt 1 var väl klockan i alla fall.

Lördag: Jag, mamma och pappa åkte till husvagnen när pappa kom hem från jobbet. Vi kom hem sent på måndag kväll så lite mer än 1 vecka blev det i en säng som gör att jag har ont i ryggen, nacken och axlarna fortfarande. Vi var på Göksäter 2 gånger och jag köpte 2 par skor, 4par leggins, solglasögon och lite andra grejer... men billigt blev det inte... (Hade datan med men inget internet)

På måndagen när vi skulle hem så stannade vi i Vårgårda och åt lite med Peter så vi va inte hemma fören vid 9 på kvällen.

På tisdagen åkte jag till Pontus och träffade hans mamma å hennes kille och hans minsta lillebror. Det var trevligt men hade velat stanna längre.

På Onsdagen var det första dagen på jobbet (10.00 - 16.00) Kändes lite konstigt, visste inget och många nya människor... Efter jobbet smsade Pontus <3 och frågade om jag inte kunde komma in till Ulricehamn och fika hos Robert, så så blev det

(7.30-16.00 resten av dagarna)

Torsdagen var lite lättare men det var fortfarande svårt med namn och viste inte hur det fungerade.

På fredagen började allt falla på plats, fick fortfarande fråga lite om hur jag skulle göra och så men det gick betydligt bättre.
Efter jobbet kom Pontus<3 hit.

På lördagen åkte vi till Alingsås för att fira min kussin och hennes sambo (30 och 40 år) och det visade sig att som gift sig dagen innan (men det var nästan ingen som viste det) så det var en större fest än vad vi fattade.

På söndags kvällen kom Marita och Pettri med de 3 minsta barnen och Bibban och Baloo och åt massa korv med oss. Det blev en trevlig kväll, men tyvärr kom dom inte iväg fören 10 så blev inte så tidigt i säng...

Måndag morgon var seg, men det är alltid segt med måndag morgnar. Positivt va att jag lärt mig hur frukosten fungerar så det var rätt lätt att göra det, hade även börjat lära mig tiderna för mat och fika. Hade lärt mig nästan alla namnen på dom som bor där.
Efter jobbet åkte jag men och duschade sen kom Pontus <3. Han va kvar till strax efter 10. (2 ganska sena dagar på rad e inte så bra...)

Tisdag gick bra, vi spelade bingo med dom några från de andra avdelningarna. Det var trevligt och det var flera av våra som vann. Har fått full koll på namnen med så det är roligt. Har även fått lite koll på hur mkt mat dom vill ha och vad dom gillar.

Idag har vi gått tipspromenad, 2 av 3 vinnare var från våran avdelning.
Vi fick även upp det stora ute bordet så nu får vi lättare platts om vi vill äta ute (om det är bra väder)
Efter jobbet började jag packa lite inför helgen...

I morgon är det högläsning tror jag. Får se om vi får med några dit.

Ha det bra, puss och kram

RSS 2.0