underbar helg hos pontus :)

Hej!
Nu var det ett tag sedan igen.

Vi börjar efter vi slutade sist.
Fredag, jobbade hela dagen och efter jobbet skyndade jag mig hem och bytte om, typ samtidigt som jag kom hem kom även Pontus <3 Han skulle hämta mig men jag var så klart inte klar... Men det hade han inte räknat med heller. Sen när jag packat klart så åkte vi hem till pontus <3. Vi lagade lite mat vid 19.00 (stekt kött och klyftpotatis) sen myste vi resten av kvällen.

På lördagen vaknade vi till redan vig 6 på morgonen men kom inte upp så tidigt :P sen gjorde vi våfflor till frukost, det va jätte gott :)
Vid lunch åkte vi till grannarna och åt lite Sen åkte vi in till Ulricehamn, först mötte vi Felicia och sen gick vi till banken så jag kunde ta ut pengar, sen gick vi ner till ica och köpte grytbitar, paprika, champinjoner, och äpple till grillspett och så köpte vi potatis sallad och pommes pinnes till de och chips till kvällen. När vi grillat och ätit så satte vi oss vid tvn och kollade på "Bröllopsnatten" det va en jobbig film eftersom bilden var delad så vi tittade inte mycket efter en stund. Sen gick vi och la oss.

Ida fylde även år så grattis till henne!!!! :) :)

Söndag, Vi vaknade vid 9 första gången eller iaf jag så vi va upp vid halv 11, då åt vi lite rostat bröd, lekte vi lite med min kamera och sen stekte vi upp lite köttbullar och kokade lite spagetti. Efter det duschade vi och sen kollade vi på film (dagis papporna) tills hans familj kom hem. När dom komit hem blev det lite flygande jakob och jag fick träffa hans bror ordentligt. De va trevligt, nu är det bara en kvar att träffa :P

Måndag, det var lite segt att komma upp till jobbet, hade vänt på dygnet under helgen. Men det funkade bra ändå. 

puss och kram :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0