2 underbar månader

Hej!

Idag har jag och Pontus <3 varit tillsammans i 2 månader :) <3 Det har varit de bästa 2 månaderna på länge <3 Hoppas att det kommer vara vi två för alltid :) Pontus kan alltid göra mig glad :) Han säger alltid rätt saker <3<3<3<3<3

ÄLSKAR DIG HÖGST AV ALLT <3 MIKAELA <3 PONTUS FÖR ALLTID

<3 15 juli 2010 alltid i mitt hjärta <3

Sjuk...

Hej

Idag blir det till att kolla filmer hela dagen, har blivit förkyld så ska vila upp mig. Funderar på att kolla harrypotter  eller lite av mina nyare filmer tex en am-pie, lite romantik:P men får väl se :) tänkte i alla fall kolla på någon film, sen ska man komma på vad man ska äta med. Hoppas även på att någon ska ha tid att smsa lite under dagen :)

I morgon ska vi ha skolval som jag kommer missa, kommer även missa en kul dag i köket:( men men får göra det bästa av situationen och hoppas på att jag blir frisk tills torsdag så jag kan rida lite och framför allt vill jag bli frisk så jag kan åka till min älskling på fredag <3 Vi ska ha en toppen helg med en myskväll på fredag och fira hans födelsedag som var i går <3 GRATTIS TILL MIN ÄLSKLING<3<3 sen ska vi åka en sväng till hans mamma. Men mer detaljer kommer på söndag eller måndag.

Alla komenterar ett grattis?? :) Pontus <3 17 år den 13 september 2010 <3<3<3

Hade velat vara hos honom igår och sagt grattis på riktigt :) Älskar honom <3<3<3<3

Här kommer även lite bilder från när Pontus var med mig i stallet i lördags :)




















Shanthi är en mysig liten häst <3

Övningskörning

Hej! 

igår var jag och pappa varit och övningskört för första gången. Det gick rätt så bra :)
Vi va på piraten så vi hade bra yta, pappa sa att linjerna va vissa delar av vägen. så fick jag göra lite olika övningar på olika delar av "vägen" tex. släppa av pappa vid väg kanten så jag fick stanna på väggrenen och tränade på att blinka (inte speciellt svåra grejer men bra träning) Det gick inte speciellt fort, inte ens när pappa sa "gasa, gasa, gasa, bromsa" ville inte gasa så jätte mycket. Fick även träna på att backa en del, både rakt och svänga. Pappa sa när vi kom hem att vi nog kanske kan köra på vägen lite gran nästa gång.
Men funderar på om man ska köra på en parkering eller piraten första gången man kör med mamma med. 

Det är iaf roligt att ha kommit igång nu och hoppas att det blir mycket körande innan halkan så man kan köra i vinter med :)

På kvällen var vi på prova på, på zumba. Det var roligt men svettigt :) Jag ska fortsätta nästa vecka :)

puss och kram

Bilder...

Här kommer bilder från torsdagen den 2/9 på mig och Shanthi



Jag, som ryktar Shanthi innan ridningen



När jag kommit upp och börjat skritta


När jag skulle försöka trava lite

Bilderna är itne av bästa kvalitet eftersom  mamma tog dom med mobilen

Underbar helg <3

Hej!

Fredags kvällen med min älskling <3 började med att vi packade ner det vi skulle ta med, sen åkte vi till skidbacken och satte oss och kollade på utsikten och åt mina baguetter och drack lite cider. Det var mysigt och vi satt kvar där länge. Det började dugga lite men det ignorerade vi bara. Sen åkte vi hem och myste resten av kvällen.

På lördagen låg vi kvar ganska länge i sängen innan vi gick upp. På förmiddagen åkte vi till stallet för jag skulle rida Shanthi, när vi kom dit så råkade jag skrämma Thomas som stod och grejade. Karro hade också köpt en ny sadelgjord så nu gick det bra att få fast sadeln själv :) När jag väl kom upp så skrittade jag i hagen en stund sen följde Pontus med mig på en liten promenad ner till vägen sen travade jag litte upp, Det var första gången jag kunde trava utan att hon bocka med mig. Så nu kommer det nog gå bättre.
När vi kom hem så skulle jag dusha och medans jag gjorde det så hjälpte Jessica och Pontus mamma med att fixa grönsakerna till maten, vi skulle ha tacos. Efter maten körde mamma och pappa, Peter och Jessica till Vårgårda och passade på att hälsa på min farbror när dom ändå va där. Medans dom va där kollade jag och Pontus på film. En stund efter pappa och mamma kom hem så var de dags för Pontus att åka hem tyvärr :(

<3 Tack älskling för en underbar, mysig helg <3<3<3<3

Puss och kram

Shanthi <3

Heej!

I går red jag Shanthi igen. Det gick rätt bra, men eftersom det blåste ganska mycket så var hon lite stirrig i hagen så ville inte trava där utan tog lite trav på vägen, sen gick vi en bit till så vi kunde testa en galopp med, det tyckte hon var roligt så det gick bara fortare och fortare kändes det som. när jag väl fick stopp på henne så skrittade vi tillbaka sista biten och så fick hon mycket beröm, väl tillbaka passade jag på att träna henne på att ställa inåt (titta åt vänster) eftersom hon är mycket starkare i vänster så har hon lite svårt för det. Nu när hon hade fått springa av sig på mina villkor så vågade jag puttsa på den delen med :)
När vi kom hem sa mamma att jag och Shanthi ser ut att trivas väldigt bra ihop. Det gör mig väldigt glad att höra det.

Idag slutade vi som vanligt på fredagar 11.10, tog 12.10 bussen hem, Joel följde mig till bussen och fortsatte sedan till centrum, det var trevligt med lite sällskap:) tack till honom :).Sen gick jag från vägen, så 3km promenad idag igen.
Väl hemma fortsatte jag med min deg som jag påbörjade igår, det ska bli baguetter som jag och Pontus<3 <3 ska ha ikväll, vi ska nämligen ha en liten picknick. Det kommer bli mysigt <3 längtar tills degen jäst klart så jag kan göra klart mina baugetter. Sen när mamma kommer hem så ska jag fylla baguetterna med sallad, gurka, paprika, ost och skinka:) kommer bli mumsigt. Halva degen ska jag göra choklad baguetter av :) ska bli spännande att smaka på :)
Ser fram emot en underbar kväll med min älskling<3<3<3<3<3 puss


Hoppas alla som läser också får en trevlig kväll och helg :)
puss och kram

ingen tid...

Hej!

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen.

Onsdagen efter provridningen så skulle jag jobbat men det regnade jätte mycket när jag kom hem.

På torsdagen åkte jag och red Shanthi igen. Det blev mkt mer bus än förra gången men jag satt kvar. Mamma och Karro tog även med den lilla ponnyn på en promenad med mig.

På fredagen var det bara hem och byta om och packa som gälde innan klass festen sen kom Pontus <3 med sin pappa och hämtade mig så åkte vi hem til Pontus :)

Helgen bestog av meckande med traktor (med Pontus hjälp) och moppe (visade Pontus mer eller mindre) , lite mys, träffade människor (pastor David sa att dom ska starta en tonårsgrupp som jag kan få va ledare i)

Måndag, kollade min mail, det var trevligt, iaf 2 av de nya medelandena. Det första var från transportstyrelsen, där stog det att vi blivit godkända och att tillstånden kommer i veckan. Det andra var från Ida, hon skickade ut planering mm om Face to Face (tonårsgruppen) Där stod jag redan med som ledare trots att inte hunnit bestämma mig riktigt... Men nu slipper jag ju bestämma mig själv :)
Vi va på Grand hotell på studiebesök.

Tisdag, Jag va riktigt ridsugen igen, men skulle inte rida igen fören på torsdag. När jag kom hem jobbade jag lite.

Onsdag = Köket :)
Vi fick våra kläder och hade en stressig dag i köket, vi skulle hinna med många moment på kort tid, jag och hanna klarade det rätt bra, maten blev klar i rätt tid, vi hade lite problem när brödet jäst klart för hon stod och stekte köttbullarna och jag skulle egentligen göra såsen då så hon fick försöka ta köttbullarna och blanda ihop såsen samtidigt som jag bakade ut brödet. Vi blev i alla fall klara i tid.
Vi får tyvärr vänta på skorna, mössorna och förklädena ett tag till.

puss och kram

RSS 2.0