mini shoppat :)

Idag har jag varit i stan med Hanna efter skolan :)
(vi insåg båda att jeans inte var de bästa kläd valet idag... )
Hon skulle hjälpa mig att hitta nya solglasögon eftersom mina gick sönder :( vi gick först till Åhlens och hittade ett par men eftersom vi inte va säkra så gick vi till Lindex där vi också hittade ett par som var helt oki :) sen kollade vi i ett marknadsstånd, på Gina tricot och H&M men hittade inga så vi gick tillbaka till Lindex men eftersom de paret var lite defekta så gick vi tillbaka till Åhlens och köpte dem.





Sen gick vi till Bakgården och fikade lite. Sen var det dags för Hanna att gå till tåget och då åkte jag till knalleland :) Jag började med att gå till Myrorna, tror inte jag varit fär någon gång i hela mitt liv innan idag :P haha men där köpte jag ett par jeans som såg helt oanvända ut för 80 kr som jag klippte av till shorts när jag komm hem.




Efter det gick jag till Eko där jag köpte 3paket sugrör för 10 kr :P haha kunde bara inte låta bli ;P sen gick jag bara runt lite innan pappa ringde och frågade om jag skulle med hem :) så åkte med honom till fristad för att handla lite och sen åkte vi hem och fikade lite :)


puss och kram

Fisketur med grabbarna :)

Hej!!

Igår var jag, Pontus och Peter iväg en sväng och fiskade:) mer korekt de fiskade och jag tog foton :P haha




Fiskeproffset själv :P haha



Älskar färgerna <3 <3 <3 <3 <3 <3



Pontus var inte så bra på att fiska :P haha han fastnade i trädet :P haha



Pontus klagade på att jag bara e bakom kameran och vägrar vara med på bild utan att fixa mig massa... så då blev det en bild direkt :)



När vi var på väg hem igen <3

puss och kram

RSS 2.0