APU

Hej!

Nu har jag varit i väg på första apu veckan på Bjertorp Slott. Jag har insett att det inte är min grej att bo på praktik platsen, framförallt inte när det ligger avsides från centrum. Så min nästa APU period blir nog närmre hemma så jag kan pendla. Sen har jag aldrig sovit borta utan någon jag känner i samma rum eller ett rum brevid så det blev lite extra utmaning nu. På onsdag bär det av upp igen, sen kommer jag hem på lördag eftermiddag. Jag fick sova i ett mysigt litet rum högst upp första natten men fick flytta ner i källaren sen eftersom hela hotellet var uppbokat, det var ett väldigt stort rum så trivdes inte lika bra där. Men var så trött att jag somnade trotts allt. Första natten vaknade jag säkert 7 gånger.

Har hunnit vara med min älskling <3 lite nu med innan hans APU började :) det var jätte kul, saknade honom massa uppe på Bjertorp.

Måndag eftermiddag blev spenderad i Ulricehamn för jag skulle till tandläkaren på undersökning, hon kollade om jag kommer att kunna få de sista tre visdomständerna med och det kan jag. Sen hittade hon ett hål som jag måste laga :(

puss och kram

RSS 2.0