Morfar 09-07-25

Hej!

Har knappt varit hemma.
Läger vecka 28.
Familje semester på orust vecka 29 och första halvan av vecka 30.

Idag har vi städat å bakat för att ikväll så ska vi fira morfar å han ville fira de här hemma hos oss.

Imorgon ska jag, mamma och pappa till Liseberg med min kusin, hans fru och hennes lillasyster. Det ska bli jätte roligt. När vi tröttnat så ska vi upp till husvagnen på orust och vara där tills på onsdag.

Kommer tyvärr inte träffa Andreas på ett tag men kanske åker till honom på torsdag eller fredag.

puss å kram

Ida och Andreas 09-07-03

Hej!

Igår var jag med Ida och vi åkte in till borås på kvällen och bussen va jätte full. Vi snackade jätte mkt om allt på ett sätt som vi bara snackar när vi e me varandra.

Idag körde jag Ida till Simon och åkte till Andreas.

kramizar

Varberg 09-07-01

Hej!

I måndags åkte jag med mormor ner till Varberg men tog ett litet stopp på typ 3 timmar i Svenljunga och hälsade på min gammel-mormor. Hon har flyttat till ett äldreboende nu, så det var första gången jag va där. Sen bar det av till Varberg och vi åt kyckling vingas och pomes frites med en salsa som var jätte god. Sen gick vi till kvantum och köpte de vi behövde till frukosten. Sär vi kom till kolonilotten så bädade vi och sen fikade vi med mormors granne Irene. Vid ca 00.00 gick jag och la mig.

På tisdagen ringde jag Alexandra och vid 13.30 möttes jag, Alexandra, Elinda och Casandra på på parkeringen till 2:a vik och ca 16.20 kom mormor och hämtade mig. På vägen från badet åkte vi till Mc Donalds och jag fick en lilla menyn. På kvällen gick vi en strand promenad i Apelviken och sen gick vi till en restaurang som låg där och åt ett vitlöksbröd och sen år vi glass, jag tog en banana splitt. sen stannade vi och tittade på kareoke kvällen men vi sjöng inte. När det var slut var klockan 00.00 och jag kom väl i säng vid 00.30.

Idag åt vi på ett café liknande ställe och vi åt stekt strömming och potatismos.
Sen åkte vi till 5:e vik för att bada men jag var inte på bad humör men mormor badade ganska länge. Sen Åkte vi hem till mormor och mamma kom och hämtade mig vid 19.00

kramizar

RSS 2.0