Vaccination 09-10-27

Hej!

Igår åkte jag och pappa till vårdcentralen för att jag skulle vaccinera mig mot svininfluensan. Jag hatar sprutor men jag fick en klubba innan hon stack mig.

Idag har jag legat i soffan hela dagen med 38.8 graders feber och huvudverk. Jag har haft ont i armen sen jag kom hem igår och vaknade varje gång jag vände mig om.

I söndags var jag på "spök möte" i stallet och efter det kom Andreas och hans familj och hämtade mig så gick på på bio. vi såg på "bröllops fotografen". Den var riktigt bra.

puss och kram

Tisdag 09-10-20

Hej!

Idag hade vi gymnasievals info. Jag kompleterade även energi och effekt provet muntligt idag på elevensval och fick VG-

I helgen va jag hos Andreas och fick hjälpa honom och Kristoffer med a-traktorn.

men nu ska jag lägga mig

puss hej

lördag 09-10-10

Hej!

Seg dag idag. Vaknade flera gånger på morgonen och sen kom Andreas, Kristoffer och deras mamma på fika. Sen kom en kompis till mamma och så åkte dom till en klassåterträff.
Jag och Ida drog ut... ovanligt mkt liv ute idag. Vi snackade om massa... specielt om killar.

Imoron ska jag plugga... segt men väl behövligt. Ska duscha och sova i morgon.


puss och kram

Ridning.... 09-10- 09

Hej!
Red igen i måndags och fick en stor häst jag aldrig ridit innan och när jag skulle rida igår så fick jagh en jätte liten häst så jag kände mig jätte fånig... men det va jätte roligt ändå att hoppa. Vill gärna göra om det. Super kul!!

Idag hade vi engelska läxförhör och ett TRÅKIGT So-prov. Älsklingen hämtade sin lillebror med deras lamborghini... men de e en traktor hehe.

Vad man ska hitta på i helgen blir spännande att se.

puss och kram

RSS 2.0