<3 vem vet??? <3

Hej!

Idag har jag å Ida gymmat igen :) kul men fanns inga snyggingar att kolla på :( men men...
Sen gick vi ner å handlade å lite så... sen gick vi till en pizzeria å åt lite innan vi tog bussen hem. Kul dag med Ida. :)
Men... jag å Ida insåg att jag nog gillar en kille som jag aldrig tänkt tanken skulle kunna vara mer än en vän för mig... han är väldigt speciell på ett sätt som får mig förvirrad när jag tänker på honom på det sättet men han har en underbar personlighet <3 jag vill inte ens ta reda på om han gillar mig nu, för jag vill inte förstöra våran vänskap... Men måste nästan gilla honom för jag har tänkt på honom ganska mycket idag.
Fråga inte ens vem det är... tänker inte svara innan jag känner mig säker på vad jag vill...

Igår flög vi mini plan (4 sittsigt) pappa fick den upplevelsen i 50års persent...
Efter det åkte vi till Tai silk å åt, mumms :P


Puss å kram

April-väder

Hej!

Hemska april väder! Pga de dåliga vädret idag så ville jag inte åka in till gymmet, inte utan Ida i alla fall och hon ligger sjuk. Det är jätte tråkigt :(
På idrotten idag lyckades jag sträcka baksidan av låret.

I morgon har vi nationelt prov i matte på morgonen. Efter det har vi SO och sen idrott, vi ska köra volleyboll. Sen är skoldagen avklarad. Då tar jag bussen till stallet, vi ska hoppa i morgon och jag e lite nyfiken på vilken häst jag får... Förr förra veckan hade jag Danne och förra veckan hade jag Priffe så de ska bli kul att se vem jag får i morron.
Efter våran lektion så ska jag nog stanna kvar och hjälpa till i nybörjargruppen med att leda någon ponny och sen ska jag hem och duscha och äta.

Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem, hon skulle jobba över till 18.00 och sen skulle hon handla lite.

puss å kram

IDA <3

Tack ida <3 du fattar inte hur mkt du betyder för mig♥ om jag inte haft dig som vän hade jag inte velat leva ♥ Du får ta lika mkt skit från mig som jag tar av dig♥ Älskar dig över allt annat på jorden ♥ Kommer alltid älska dig gumman. Jag finns här för dig bara för att jag vet att du finns där för mig ♥ Skulle något hända dig så skulle jag bli jätte ledsen. När du är ledsen börjar jag gråta, när du är glad börjar jag skratta ♥ Du är full av positiv energi som smittar. Det finns ingen bättre vän att ha än dig♥ jag skulle göra allt för dig och kommer alltid finnas för dig, vad som än händer ♥
JAG ÄLSKAR DIG IDA!! DU ÄR MIN BÄSTA VÄN OCH DET HAR DU ALLTID VARIT


Lite vanligt bloggande: 
I onsdags var jag med mamma och pappa på handledar utbildning i 3 timmar. Innan i skolan hade vi tjej konferens, alla 9or i hela komunen var i sim och sporthallen på förmiddagen och på efter middagen var vi i pingstkyrkan. Det blev en lång men trevlig dag. :D
I torsdags red jag upp dressyrprogrammet på Priffe. Jag fick 6.0 så det känns bra.
I söndags hade vi söndags skola. Dramat med mig och Ida gick bättre :) man lär sig fort :)
Idag åkte jag in till Borås på synundersökning. Det gick bra men fattar inte varför... det gick inte så bra som de borde :P men men jag slipper glasögon och kan skicka in papperna.

Puss å kram mikaela

hihi, jag gästbloggar igen (a)

iih, jag kände för att gästblogga lite, eftersom jag har världens bästa vän!♥
Jag tror inte någon kan förstå hur mycket Mikaela ställer upp för mig, och hur mycket hon betyder för mig! hon har alltid varit där för mig, trots alla idiotiska saker jag gjort, och hon har alltid lyssnat på mig även om hon kanske inte alltid velat höra på .. Ingen kan ha en bättre vän än Mikaela, det kan jag lova er allihopa! När jag verkligen tänker efter, så fyfan vad hon har fått stå ut med när det gäller mig, jag har begått väldigt många misstag, och är en sån som inte kan hålla inne med vissa saker, och Mikaela som alltid varit där har fått höra så mycket patetiska saker, och annan skit som jag bara slängt ur mig, fyfan .. Nej, men det jag ville säga var, Mikaela, jag älskar dig, du är min bästa vän, och jag hoppas verkligen vi kommer hålla kontakten, länge!♥

Yes!!!!!

Hej!

Kollade gymnasie intagningen idag och kommer in utan problem på alla mina 3 val :P
Jag hade god marginal
min poäng: 190
median: 125 

Ida kom också in på sitt första val så de blir kul. :)


Igår tog jag moppen till stallet å utanför hökerum dog den och jag hade kommit hemmifrån aldeles för sent, men den startade igen. När jag skulle hem från stallet så ville den inte starta, men som tur va så va mormor kvar med Moa så hon körde mig hem :)

Vet inte vad jag ska göra idag... är ensam hemma tills typ halv 9... de e tråkigt...

kramar

HEMMA!!!!!!!

Romany från poolbaren :)

Hej igen!!!

Nu är jag hemma från en underbar, varm och aldeles för kort vecka i Egypten. Har saknat Ida och några andra jätte mkt!!!! Så skönt att va hemma igen. Hoppas ni har haft roligt här med Ida denna veckan :D köpt lite papyrus och en kjol och fått massa presenter av killar och massa komplimanger... En kille som har en affär på stranden sa att han hade vesök av en drottning och att jag var Nefertite (Egyptisk drottning som va gift med tutan kamo eller ramses II tror jag) av honom fick jag ett armband. I poolbaren på hotellet fanns den sötaste infödda killen :D Romany :) fick en nyckelring i present av honom sista kvällen :D
Har badat i havet 2 ggr och 2ggr i poolen, solat en del men ändå inte mkt färg :( har tagit massa bilder som ska upp på facebook, några hamnar på bdb och någon kommer upp här med :P
Sett lite koraller med... fint fint...
Skrev resedagbok men pallar inte skriva av allt så vill ni veta nått så kanske jag kan sammanfatta veckan sen :D

Tack så jätte mkt Ida för dina gäst blogg inlägg <3

MASSA PUSSAR OCH KRAMAR
FRÅN EN NÅGOT BRUNARE MIKAELA

superkväll!

Godkväll på er! (:
Sitter här med Clara nu, vi pluggar lite faktiskt, fått gjort en jäkla massa på Lägenheten som vi gör i Hemkunskapen :)

Älskling åkte hem runt tjugo i nio, och vet ni vad? Jag saknar honom redan! :/ blä på det.. men kvällen var verkligen super, tack till er!♥

Imorgon ska jag och Clara som sagt till Borås, ska bli sjukt kul, ska kolla lite kläder och skor och så! :) Ska låna med mig mammas kamera och ta lite kort på oss medans vi är där! :D har några bilder som jag slänger upp imorgon på morgonen eller så :)

Ska sova snart, så säger godnatt nu! :)♥


sällskap! (:

Hej på er! :)
Sitter här med Johan och Clara, trevligttrevligt! :) haha ;D
Vi var ute innan och då kom de en jävla 7åring och börja jaga mig och säga till Clara att han ksulle mörda henne och skit, haha sötrd som fan va han! xD Sen kom hans mamma och hämta honom, skönt att bli av med han ;) haha.

Har tagit några bilder nu under dagen, som jag slänger upp antingen ikväll eller imon, får se! (:

Tihi, här får ni någon slö bild sålänge iallafall! (:


Puuuusssss' ♥

10 timmar ...

Godmorgon på er!
Guud, idag är jag riktigt utvilad! sov ca 10 timmar inatt! :)
Just nu håller jag på och städar lite på mitt rum, så jag har det gjort sen när Clara kommer :)
Förresten, skulle det inte bli fint väder idag? har för mig att jag läst det någonstans, men inte då, det regnar som fan :( menmen ..

Idag ska jag och mamma beställa min hårförlängning iallafall, ska bli så kul och få den, och prova den och så :) Ska ringa min frisör så hon får klippa till den åt mig typ nästa vecka eller nått! :D ni kommer bli dom första som får se den iallafall! :) tihi (;

Men nu ska jag sätta på lite musik, lågt förstås eftersom alla utom jag sover :p och så ska jag fortsätta städa, sen blir de frukost! :)

Hörs sen när Clara är här! :)

Pussss♥

godnattttt :)

Godkväll! :)
lovade ju att skriva nu ikväll ju! ;)
Vet dock inte vad jag ska skriva, jo jag kan skriva att jag saknar min älskling :(<3
Men jag ska nog träffa han imon :D

Kan ju berätta om morgondagen med! :)
Jag ska åka och möta Clara imorgon runt 12, sen när vi kommer hem hit, så äter vi antagligen eller nått, sen ska vi plugga lite, eller om vi träffar Johan först, det märker vi :) Sen ska hon sova här, och på Tisdag drar vi till Borås! :) Ska försöka ta lite kort imorgon, och sen ska jag nog låna mammas kamera på Tisdag om jag får det för henne :) kommer bli två sjukt roliga dagar kan jag ju lova! :)

Jaa, har inget mer att skriva nu, och ska sova snart faktikt, är helt jäkla sluuut! Men ni får en bild på mig och min älskling först, och två bilder som jag tog i Torsdags! :)





Sov gott nu alla läsare!♥
För att följa mig på min egen blogg, klicka HÄR


trötter

hej på er! :)
Har verkligen inte orkat blogga idag, har sovit ca 3 timmar inatt, så jag är helt slut! haha..
Hade gäster hos oss igår, och vi skulle haft gäster idag med, men mamma har migrän oså ..

Jag kan verkligen inte förstå att mikaela kommer hem redan på tisdag, tiden går fooort nu alltså! :) Tänk att jag bloggat här i snart en vecka, haha :)  Men jag ska åka och handla snart, men jag lovar att jag ska skriva minst en gång till idag, okej?


en oerhört söt bild på mig! haha ;)

Pusssss♥

dålig uppdatering ..

usch, idag har jag varit dålig på att uppdatera, förlååååt!
Idag har jag inte gjort så mycket, gått en liten promenad, varit och handlat, och kollar nu även på hockeyn på tvn .. Väntar som en tok på maten och funderar på vad jag ska kunna hitta på ikväll! .. Vill inte va hemma, men ingen kan komma hit, och vet ingen jag kan åka till heller .. Det suuuuger .. menmen, nu saknar jag mikaela som en idiot bara för det >.< fan. Är på ganska dåligt humör, så hörs senare istället!

picture time ;)

Godmorgon på er! :)
Orkade inte lägga upp någon bild igår, då jag fick tillbaka min jäklans feber :/ menmen.. Slänger upp en bild nu istället! :) hehe, ska städa&Plugga hela dagen idag, så blir nog dålig uppdatering, men jag ska försöka skriva ikväll igen :)


this is me! (:


lovlovloov

Hej på er! :)
I'm back ;D haha =)
Jag har haft en helt underbar dag idag, och jag hoppas ni har haft en bra dag ni med! :)
Och att Mikaela har en bra dag nere i Egypten, jag hoppas fortfarande lite på att få något sms ifrån henne, men vi får se :) tihi!
Nu är det lov iallafall, men jag saknar min älskling!♥ Menmen, vi ska träffas på lovet, och jag lääängtar dit! :) Ja, som sagt har jag haft en super bra dag med Johan och alla andra underbara människor som finns i skolan, tihi! =) och jag har inget mer att skriva nu, så kan lika gärna berätta om lovet som kommer nu! :)

Fredag; pluggpluggplugg, mamma ska hjälpa mig lite med mitt svenska arbete, och sen tänker jag ta mig ann min brors rum och städa det, för det ser ut som ett riktigt jävla bombnedslag! fyfan!!

Lördag; hm, idag ska jag prata med Clara lite, och på kvällen blir det filmkväll hos bästa vän!

Söndag; Ingen aning vad som händer, ska prata med bästa vän hon han vill leka med mig då med :D

Måndag; Då ska jag vara med Clara, och vi ska pluggpluggplugggaaa! haha, hon är den som får mig att plugga, så måste vara med henne när jag ska plugga, och sen är vi störda tillsammans, du är så jävla bra gumman! :)

Tisdag; Då sak jag och Clara till borås och kolla runt lite, *hemligt* :D & Mikaela kommer hem! :D

Onsdag; Hm, då vet jag inte vad som händer, det märker vi :)

Torsdag; DEN PRELIMINÄRA INTAGNINGEN TILL GYMNASIET KOMMER UT PÅ INTERNET!!!!!!!

Fredag; Då ska jag till mammas jobb och jobba, skojskojskoj! :D

Lördag; då ska jag baaara ta det lugnt tror jag, vi får se! :)

Söndag; Samma sak här, bara ta det lugnt! =) Tagga inför veckan som kommer! :)

Någon av dessa dagar ska jag även fika med Alexandra& Träffa älskling! ska bli sjukt skoj! :)

Sådärja, nu har jag inget mer att skriva, men vi hörs kanske senare då jag kanske slänger upp en bild på mig ;)


RSS 2.0