Varmt som i en bastu...

Hej!

Kickoffen i måndags va ganska kul men alla drog så tidigt så det kunde blivit roligare. Men det blev en bra dag i alla fall.

Igår var det riktigt varmt, så det blev in moppe tur till Marsjön. Blev lite förvånad över att det var så varmt i vattnet, det blev bara lite vadande men hade jag varit där med någon så hade jag säkert badat lite. Istället låg jag och solade, lyssnade på musik och smsade med Ida och Pontus. Det var trevligt att smsa med dom :) Hade inte kunnat få roligare sms sällskap tror jag, hehe. Efter lite mer än ½ timme så åkte jag hem igen. Eftersom det var så varmt så blev det inte mycket gjort.

Idag ska jag nog bara ta det lungt å kanske städa lite.

I morgon kommer de en kvinna som ska intervjua mig, mer info kommer i morgon eller på fredag. I morgon eftermiddag så ska jag och kanske Ida också dra in till Borås och shoppa lite och sen kolla på Erik Grönwall.

Puss och kram :D

Midsommar är över nu...

Heej!

Nu har midsommar helgen nästan passerat.
Fredagen började med att gå upp å göra mig i ordning för att sen ta bilen med mamma till fristad och köpa en blomma och sen handla lite godsaker på ica. Då kollade jag även mitt saldo på bankkortet och det var trevligt efter som jag fått lönen nu. :)
Sen åkte vi vidare till Vårgårda, till min farbror. Vid 13.00 så va maten klar. Sill, potäter, köttbullar, ägg mm. Jag åt massa, sen blev de jordgubbar, det är nästan de bästa. Sen åkte vi bort till Tångahed och köppte lotter och spelade på chokladhjulet. På det vanliga lotteriet så fick jag 2 andra vinster :P vilket va 1paket kaffe så de blev 2 paket kaffe att ta med hem och jag som inte ens dricker kaffe haha. Men på choklad hjulet hade jag inte samma tur, på ca 15 kr så fick jag en choklad kaka å då fick jag en 20 av pappa så jag kunde satsa på alla brickorna och då fick jag en chokladkaka till, men eftersom pappa viste jag ville få toffifee så fick jag en 20 til. men fick även denna gång bara en choklad kaka. men lite senare kom pappa men en toffifee som han lyckades vinna (en av många men dom han fått innan fick mina kusinbarn).
Efter Tånga och dansen så åkte vi hem och och åt tårta sen började farbror förbedreda för att grilla och sen kom Jocke, Nelly, Peter, Jessica, Maggan, Jimmy, Malin och Wille. Sen åt vi lite och hade kul hela kvällen. Vi spelade kubb och jag, Malin och vårat kusinbarn Nathalie "dansade runt midsommar stången" bara de att det var ett träd och vi kom inte på vilka låtar vi skulle sjunga å hur som gick, haha, men kul hade vi. När alla som skulle hem åkt hem så va de jag, mamma, pappa, Keka, babban, Fredrik, Therese, Joackim, Robbin, Nathalie och Ludvig kvar. Några av oss satt uppe till 2, 10 över släckte jag lampan och la undan mobilen.
Sedan vaknade jag 8.18 och kunde inte somna om efter en jobbig natt i husvagnen med en snarkande pappa och störande kråkor. Vid 5 på eftermiddagen åkte jag å mamma (pappa cyklade både dit och hem) och vi handlade på vägen också.

Idag så har jag inte gjort så mkt, jag har varit ute och fotat lite och färgat håret. Det blev inte riktigt som planerat eftersom nyansen blev rödare än jag trodde. Men får se hur de blir i morgon.
Nu ska jag sova lite.

Imorgon ska vi på kickoff med pappas jobb och då ska vi cykla 3-4 km med start här hemma, mer än så vet jag inte. Hoppas bara att det blir kul :)

god natt puss och kram


här e jag och natalie (mitt kusinbarn)  


gLaD MiDsOmMaR

Heeej!!!

Imorgon är det äntligen midsommar!!! Hoppas alla har något roligt att hitta på!! Själv ska jag med familjen till min farbror som vanligt. Va sugen på att hitta på något nytt, men det är svårt att bryta vanor... Men det blir kanske det sista eller iaf näst sista året med dom. Men det märker vi.

Idag var det min sista ridlektion i UBRK, vi gick ner till gräsbanan och jag fick rida Risja för första gången så jag var lite nervös. Men det gick jätte bra, jag och Risja hade bra kemi så henne hade jag velat rida någon mer gång men så blir de inte :(. Jag får se till att åka med någon kompis eller åka dit lite spontant någon gång senare. Jag gav även Marina en liten blomma och ett kort som tack för den här tiden. Kommer sakna min ridgrupp och alla underbara hästar jätte mycket. :(
Efter ridningen åkte Moa m.fam, jag och morfar till Bryggan och åt glass. Jag tog en bägare med 2 chokladkulor i. Det var gott och välbehövligt efter det varma ridpasset.

Det blev inte av att jag åkte ner till sjön någon dag men får väl göra de nästa vecka i stället :)

På lördag någon gång kommer jag hem i alla fall.

puss och karm och ha en underbar midsommar :)

PS. har inga fria sms och om jag inte fått min lön än så laddar jag nog inte mobilen i morgon så bli inte besviken om jag inte svarar på sms för det hade jag velat göra:) DS.



(la bara upp bilden för att de skulle bli sommar känsla, den har inget med texten att göra :P )

TV!!!!!!!!!!!!

Hej!

Idag tog jag min jogging runda innan frukosten (jogga 1km, gå 2km) och sen tog jag an dusch. Lite senare kom pappa hem och han hade morfar med sig, han hade en liten present i bilen sa dom. Så jag gick ut och så tog pappa ut en stor låda från bagaget och i baksätet stod min present, de var en halvstor låda, ganska lätt och i lådan var det en 26" LSD tv. Det gjorde min dag :).  Jag har behövt en ny tv i nästan 1år nu efter som min gamla e trasig. Men jag hade lite problem att kopla in boxen och VHS/DVD spelaren, men tillsist insåg vi att skart kabeln i boxen satt i fel uttag så det var inte konstigt att det inte funkade. Men VHS/DVD spelaren får vänta tills i morgon eller något för det gick inget vidare eftersom man skulle läsa i instruktionsboken för den enheten man ville kopla in men där i stog det att man skulle kolla i instruktionerna för tvn. Men kanske kan fixa det i morgon. Jag lyckades bränna min vänstra axel lite med i solen idag... men det gör inte ont i alla fall så det blir nog bra i morgon.

Imorgon ska jag nog dra ner till sjön å känna på vattnet å sola eller så kanske jag stannar hemma å njuter av vädret. Om det är lika bra väder i morgon när jag går upp som idag så tar jag nog en joggingtur till. Det var skönt med lite motion på morgonen. Men jag tar dagen som den kommer så får de bli som de blir, ska försöka få fram en bra melodi till min låt om jag orkar med, men vill inte göra de när mamma å pappa e hemma :P

Ska nog lägga mig snart för jag är jätte trött.
God natt
puss och kram

Skolavslutning <3

Hej!

I tisdags hade vi skolavslutning. Jag fick ta emot Helges tack till elefick en elevrådet, jag fick en kokbok, Leila Lindholm - one more slice. När vi kom ut fick jag en blomma av mamma och pappa och vid bilen kom både pappa å peter med ett paket var, i Peters paket va de ett gulligt halsband med en delfin och i det paketet pappa gav mig vad det ett fint kors halsband. Våran klass hade lite kramkalas så alla kramade alla innan vi åkte hem. Det känndes som ett bra slut på grundskolan.


Här är jag när jag ska få mitt betyg...



När jag äntligen kom ut från värmen var de mkt att bära :P

Efter avslutningen åkte vi till U-hamn och fikade lite.

I onsdags var jag i köket hela dagen och förberede inför mammas tuperware "garden party". de va mkt slit men bra träning inför hösten. Insåg att jag skulle druckit mer under dagen.

Idag så har jag tränat lite på Wii fit och lagat mat till morfar, sen åkte vi och hämtade Moa på vägen till stallet. Idag blev det barbacka på maskot, han ville bara trava ner för backarna. När vi skulle galopera så gjorde han halv bockningar och drog ner huvudet, hans galop är lika skumpig som dom större ponyernas trav... Men jag satt kvar i alla fall.
Jag fick 500kronor av morfar i avslutnings present också. :)

Nu ska jag sova god natt
puss och kram <3

Fan...

Hej!

Idag var det en bra dag, i alla fall tills vi kollade fotboll och hela min dag blev förstörd av ett enda sms. Ett sms som gjorde mig ledsen, besviken och irriterad. Jag var på väg att börja gråta när jag läste de men gjorde vad jag kunde för att hålla tårarna inne, men på bussen hem från Ulricehamn så gick det inte att hålla kvar dom, då hade jag hållt de inne från kvart i 2 till halv 5. Jag hoppas verkligen jag kan tänka på något annat i morgon när vi ska gå in i idrottshallen och när vi ska ta emot betygen, inte så bra om alla står å ler å jag ser ut som om någon dött...

Positivt idag var att våran klass vann fotbollen både mot dom andra 9:orna och mot lärarna :)

Efter skolan åkte våran halvklass in till Ulricehamn och åt pizza. För min det blev det en kebab rulle. sen tog jag bussen hem och jag lämnade min timmraport till chefen :P så snart kommer det lite pengar :)

I morgon är det skolavslutning så de kommer väl lite bilder :)

puss å kram

Knasiga klänning...

Hej!

Hade beställt 2 klänningar från nelly.com för att se om jag kunde ha någon till skolavslutningen. Den ena var inte alls något i min stil och den andra fattades det en rejäl bit för att man skulle kunna dra igen dragkedjan så vi bestälde en ny i L, men den behövde man ha typ G-kupa för att hålla uppe. Då bestälde vi i sista minuten en M (den kom på onsdagen , festen var på torsdagen), men den var också för stor så jag fick ta förra årets avslutnings klänning, fast jag bytte bälte för att den inte skulle bli så jätte vit.
Idag provade jag den första klänningen igen och då passade den bra, på något konstigt sätt.
Men eftersom jag köpte en avslutnings klänning på nellys outlet i fredags så får jag väl ha den konstiga klänningen på midsommar eller något annat kul. :)


Det här är den klänningen jag skulle haft på avslutnings festen som var 1dm för liten så vi beställde 2storlekar större och den var jätte stor så gick vi ner till en M och den var oxå för stor så tog en annan klänning men idag testade jag den första klänningen igen å då gick det att dra igen dragkedjan... den va lite märklig...

Idag jobbade jag i 2 timmar och det var kanske sista gången innan hösten. Men jag är inte säker än, Sven-Olof skulle höra av sig när han kollat sina papper på när feriearbetaren ska komma men han har inte hört av sig än...

Puss å kram

Vandring ---> Fest

Hej!

Förra veckan
I måndags red jag igen i 19.50 gruppen. vi red ut i skogen och jag red på Ticko. Han har en hemsk sadel att sitta på. Ticko va lite larvig och ville inte gå åt rätt håll och låssades vara rädd för allt som rörde sig och lite till... Jag bara väntade på att jag skulle åka av.

I tisdags så gjorde jag prov i konsthistoria och kemi och så gjorde jag en muntlig redovisning i So om Martin Luther. Skulle ha gjort muntliga nationella i spanska men felicia va inte där så de fick vänta till torsdags lektionen.
Efter skolan jobbade jag lite.

I onsdags hade vi ruggby på idrotten, de va på tok för varmt för de... men de e inte vi som bestämmer :(
När jag kom hem så packade jag till vandringen och sen jobbade jag lite och sen duchade jag innan jag gick och la mig.

I torsdags åkte jag till skolan med en väldigt tung väska. Vandringen var riktigt jobbig men jag klagade inte. Inte ens på hem vägen när jag hade tung väska och stukad fot på dåliga "vägar." den natten fick jag sova 1 timma för koffe väckte mig typ varje kvart fram till 3 och strax före 4 vaknade jag för att jag behövde kissa, vid 4. gick jag upp på riktigt

På fredagen när vi kom tillbaka till skolan så va morfar fär å hämtade mig så jag fick åka hem å sova lite innan nelly.com hade sin vip-premier på sin nya outlet på Åhaga. Jag, Sara och Lisa tig bussen till Borås och sen mötte mamma upp oss. Jag köpte min avslutnings klänning, ett par leggins och 3 par Pieces trosor. sen åkte vi hem å jag gick å lade mig å sov typ 11 timmar.

På lördagen skulle jag jobba men halv sov typ hela dagen.

På söndagen fick de bli jobb eftersom jag inte hann med/orkade jobba på lödragen. Jag var även i kyrkan på kvällen.

Denna vecka
I måndags tog jag det lite lungt. :D

I tisdags gjorde jag om provet i konsthistoria och fick 87p så de blev ett MVG på konsthistorian.

I onsdags hade vi språk fotboll och tyskarna vann tyvärr på straffarna. På eftermiddagen åkte jag på info på Hökerumsgården där jag fått sommarjobb i 3 veckor. Vi är 9 st som ska dela på sommaren. Jag, teigen och mika ska vara en period var på Björkliden. Adam och schneider (och en som inte va där) ska vara på demens avdelningen och Ida, Joakim och Magdalena ska va på den andra "vanliga" avdelningen.
När jag kom hem från HK-gården så åkte vi till Herrljunga och firade Marika och Malins student.
Vi kom hem vid 22.30 så jag var ganska trött på torsdagen.

Torsdag: I skolan hände inte så mkt, spelade brännboll på 12 pers :P haha de va lite intressant. Efter skolan åkte jag till stallet och efter de åkte jag hem å gjorde mig klar för en trevlig avslutnings fest. Vi hade jätte kul och jag blev jätte trött så de va tur att jag fick 1 timmes sovmorgon.

Idag började vi kl 9 så jag tog moppen till skola. Vi hade kontakt-lärar-dag i idrottshallen och efter lunch kollade vi på film i sal 83.
Efter skolan idag började jag lägga upp lite bilder från vandringen och avslutnings festen på facebook.

Puss och kram

RSS 2.0