Måndag igen då! 09-03-30

Hej!

Idag har jag varit på utväcklingssamtal kl: 16.45, det var tråkigt men vi va överens i alla fall. Jag lånade ut min mobil till Jasmine i skolan innan idag och hon gjorde åt 30kr på att ringa. Det var svårt att komma upp idag på morgonen eftersom vi ställde fram klockan 1timma mellan lördag och söndag, men det gick.
Jag skulle bränna skivor nyss men då visade det sig att alla tomma skivor var slut! Då blev jag ganska sur.
Jag var inne och kollade på Nyhems hemsida och det var svårt att förstå något, jag ville vetat om det är el på campingplatserna men fick skriva till dom för att få ett svar på det. men jag vill verkligen åka dit men 130 kr per natt är de inte riktigt värt om de inte är el, men jag får väl se vad dom svarar.

puss och kram

Helgen 09-03-28

Hej!

Igår åkte Andreas med mig hem efter skolan och sov över här. Det var mysigt. Idag  har vi kollat på filmer och hjälpt Pappa med att röja i trägården.

Nu sitter jag och skriver här och på en ansökan om sommarjobb på en jätte trevlig restaurang i Ulricehamn.

Imorgon ska jag till missions kyrkan och hjälpa till så jag ska vara där 9.40. Efter att jag kommit hem så ska jag köra moppe tror jag om det är hyfsat bra väder.

Men nu finns det inte mkt mer att skriva så jag går nog och lägger mig snart.

puss och kram

Moppe krångel 09-03-24

Hej!

Idag fick pappa registrerings beviset och då visade det sig att allt är fel, ägaren står på pappa när det skulle stå på mig och så står det att den inte är försäkrad men det beror på att den är försäkrad på mig men registrerad på pappa.
Men nu har jag varit ute och test kört den lite och imoron när jag kommer hem från konfan så ska jag köra ännu mer. Jag längtar så himla mkt.

Idag i skolan så hade vi drama på Spanskan. Jag var kyparen och Mairna och Johanna var gäster. Det va jätte roligt och jag lärde mig mkt på det.
På Matten så skar jag lillfingret på ett pappaer och det gjorde jätte ont.

Imoron ska jag på konfa efter skolan och i skolan har vi sovmoron och elevens val så jag börjar och slutar med textilslöjd.

Men nu ska jag gå och duscha och sen ska jag prata i tele med Andreas. <3

puss och kram

SUR!! 09-03-23

Nu är jag sur på pappa och mamma! Pappa har bytt batteri i moppen och allt funkar nu, men jag får inte köra till skolan bara för att jag inte kört så mkt innan "/. Jag vet hur man kör och jag cyklade 5.5 mil i 6an så det ska väl inte vara några problem? Jag fattar inte vad det är dom är så rädda ska hända! Jag vill ju kunna utnytja min sovmorgon på onsdag men nä de får jag inte "/ jag orkar inte ta bussen till konfan efter skolan för det är så trångt i våran skolbuss då.

Jag tänker åka ut i morgon och test köra den och sen bryr jag mig typ inte om vad mina föräldrar säger för jag vill ta moppen och jag vill sova ut.

Nu ska jag dra.

puss och kram

Äntligen, Moppe 09-03-23

Hej
Idag har skolan varit seg pga Andreas har varit sjuk. Vi har också räknat ut att vi har en jobbig vecka nästa vecka, vi har inlämning i Engelska, läxförhör i Biologi och Matteprov.

Sen när pappa kommer hem så ska han sätta in det nya batteriet i min mippe och så ska vi se om allt funkar som de ska så jag kan ta moppen till skolan på onsdag när vi ändå har sovmorgon.

Nu sitter jag här och pratar i telefon med Andreas, han mår mkt bättre nu så han kommer nog i morgon.

Jag hatar datan for jag kan inte logga in på msn. "/ men nu ska jag fixa lite här hemma bla. tvätta min moppe.

puss och kram

lördag 21/3-09 Mitt i natten

Igår i skolan sparkade en unge från min klass mig på smalbenet så att jag fick en bula. Det gjorde Jävligt ont. På idrotten hade vi tempoboll eller multiboll och de var väldigt tråkigt. Men jag slutade tidigt idag, jag slutade 13:40 så jag var hemma lite tidigare än en vanlig dag. När jag kom bakade jag choklad muffins och dom blev goda, men jag hade för mkt smet i formarna så  det ran över lite.

Senare idag så kommer Andreas <3 han ska åka moppe. Sen ska han sova över och det ska bli jätte kul. Vi har varit tillsammans i 2 månader och 4dagar idag.
Idag ska pappa och våran granne troligt vis laga min moppe, så jag kan börja köra den på onsdag.

Men klockan än mkt och jag ska gå och lägga mig nu. (00:20) så god natt sov så gott
kram // mikkan

Välkommen till min nya blogg!

Hej jag heter Mikaela och jag bor utanför Borås (ganska nära Gbg). Jag går i klass 8 nu och jag hatar att ha så mkt prov och stora läxförhör. Kommer försöka skriva något varje vecka eller mer.

Hejdå så länge kram /mikkan

RSS 2.0