Hemlighetsmakeri

Hej!
Idag har jag och Della varit och fixat med en överraskning till tonåringarna. Vi har haft en grym heldag med thai till lunch och en liten godisskål. De blev många skratt och lite trötthet med flum attacker. Vi har både lyckats och misslyckats, men vi har hela tiden haft kul! Hoppas att tonåringarna blir glada :D



kram

Nov. 23, 2013

Hej!
Tänkte jag kunde passa på att skriva lite nu när jag ändå inte kan somna.
Jag blev inringd till jobbet idag eftersom en av de som skulle jobbat blivit sjuk. De va ett upplägg jag inte tidigare varit med om, gästerna skulle ha aktiviteter innan de kom till oss i restaurangen och de va inte hos oss innan ca 21.30 vilket jag tycker är sent när man ska äta julbord. Det var en skön mjukstart med knappt 30 gäster och vi va 2 servitriser. Så nu har man ätit årets första julbord, va ju inte fel med hjort-fiol och rökt hjorthjärta.

Igår var jag i borås och tog en fika med en klasskompis från gymnasiet, sen hämtade vi hennes son och åkte till Knalleland, de e alltid trevligt med lite sällskap när man ska shoppa julklappar! Nu är jag klar med julklapparna till 5 pers, bara drygt hälften kvar, hehe.
När jag kom hem gjorde jag lite små ändringar i mitt rum, så nu börjar de bli ordning, äntligen!

Hoppas att alla som vill kan sova nu, jag ska göra ett försök ;)
kram

Nyårsplanering

Hej!
Nu är planeringen inför nyårslägret i full gång, i tisdags planerade vi lite med menyn och idag ska vi allihopa planera. Kommer bli så kul!

Igår var jag o Borås och hade en super trevlig lunch med Hanna ♡ det måste helt klart göras oftare :p Men man har i alla fall mycket att prata om när det blir så sällan :p

Har varit duktig och åkt iväg med återvinningen idag, då känner man att man gjort något bra!
När jag kommer hem ikväll blir det nog att fortsätta titta på förata säsongen av pretty little liars. Jag som aldrig gillar serier, hehe!

Hoppas ni har det bra i mörkret och kylan
Kram

uppdateringuppdatering dax!

Hej!
Har inte bloggat på länge nu, skaffade ny mobil och då krånglade vårat modem så har fått snåla på de MB jag haft på mobilen :p
Sen jag skrev sist har det hänt en del, så tänkte det va dax att uppdatera.
I fredags tog det officiellt slut mellan mig och pontus efter ca 3år och 4 månader vi hade varit förlovade i ca 1år och ca 10 månader. Det va mitt beslut och det var ändå svårt.
Men det känns bra nu, ska faktiskt bli både skönt och kul att få leva ett tag som singel och göra det jag missat. Jag ska försöka ändra inställning i mina förhållanden framöver, inte bara acceptera läget utan faktiskt säga hur jag vill ha det, jag ska kunna leva resten av mitt liv på mina vilkor och inte efter hur någon annan vill att jag ska vara och leva. Tolka inte det här fel för jag ångrar inte att jag spenderat denna tiden med Pontus, det var bara dax för ett avslut på det kapitlet och jag hoppas att vi kan vara vänner nog att fortsätta bugga ihop. Så nu ska jag i alla fall vända blad i min bok och se vad nästa kapitel har att erbjuda!

Mellan fredag och lördag hade vi övernattning i kyrkan med våra härliga tonåringar :) Det var en kul helg som förde oss samman till en starkare grupp. Vi fick se sidor av dem som vi inte tidigare sett, vi har tex en komiker som är grym på imitationer och även på att improvisera. Vi satt och skrattade i timmar!! Många kramar blev det med!

Sen var det dax för "personalfest" vi blev 2 ur personalen och sen blev det den andras kille, och deras kompis par och hans bror, vi fick en grymt trevlig kväll med god mat, kortspel och vin.

Idag var det farsdag och det firade vi med buffé på Thai silk i Borås :)
Som alltid va det god mat och man äter ju alltid för mycket :) på bilden är det min dessert tallrik :)

Nu blir det att krypa ner i sängen och ta igen sömen som jag inte fått resten av helgen :)

kram

RSS 2.0